嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢
8 O9 ~) H5 q8 y7 S9 @! o( K3 e( [4 k1 \8 d/ @! }+ U( |& D
首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:3 ^1 S, h( m/ m  ?1 Q7 ]9 a

% l6 d3 g% n" [, D5 ]0 U(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝
; A& G+ j: D' _/ w& p
: [( T' y) A5 `, [9 V) j(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意; z/ g' c4 O( w- n0 e. `

6 i/ Q: O# g3 }9 d/ S& D(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel
0 O6 C7 e3 W& W6 }
7 `7 ~3 e3 ]  ?- N2 U& I7 m(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類5 k& h2 @0 g+ B' T4 I3 s
" T6 I# j/ {; R' r3 D
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美& x) C1 B* E9 p5 }/ z
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
" T; u/ r, W  X1 m鞋形很美
$ P; E. s: ^+ Z, x而妹妹穿上很有上班女仕味兒
+ A4 L. @6 \5 E; ~/ A
& C% c6 q. C* T( N4 w0 _  V
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
- l$ o" x2 N! e6 W- Q% T) L9 p! s- O# u; B5 {; F' V# V
  q8 p! k( e0 B# W2 X' P
: x6 ?9 {: w! Z, a
6 B! ~5 m6 O, H) m- [有人幫手,必更美
/ V; T# e' ~/ t! E7 @你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
0 x  v) O8 i3 c# V$ l# w鞋形很美
, T9 M: H% q/ }而妹妹穿上很有上班女仕味兒
, n9 O% t( m+ `0 W5 H5 U; j2 G0 B
- u7 ^2 e9 p( S3 h8 h  Y
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
4 q! F# w  @3 ^0 }: R5 A" ?% i( m: j
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,4 F) h; n6 N$ d( v
( Y( h2 @) [5 c2 \
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,, d1 P+ W0 v; y; G9 h+ B7 L  m

I" N' d* ?: B- V/ J講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   0 x: p* [+ Y0 t  m% C  N+ c" ?

9 |2 B2 Y8 ?7 D8 t8 P7 ~3 ~0 g
( B0 F1 q' q* Q  H  X* `
. U. {2 A) s* P' a+ O
要幫手?0 R. S: g+ H3 P& e% `: h- D

5 j6 V2 T+ Y) \( X9 M4 }# U(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
2 A6 Z4 Q9 B9 \! m完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   3 e7 }; q  h# E, E
鞋真心正. y' o6 _& e! [$ A+ b
完全擊中我心
; T! u% l9 j, W2 t
& b2 `; U  U. t4 j8 d+ w多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好
( R* R; E9 L# s- e7 s! z! X
1 p' r- h1 n5 v! h! L[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:39 編輯 ]

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   ) `7 }+ F2 r/ v+ u6 j( F: j

' v  y8 T! P/ M$ S' \( F
) n; E: ^* }+ j( B% s# K8 q  Y( y如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜5 F$ Y( T; Y( ?' A2 H+ B) L! C  b
. b2 h0 B' A9 ^5 x- V+ U" w
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
7 W) U6 [4 _. N* e
) x0 Z  r, H3 G0 J1 v, I6 }尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
0 r; J9 m3 E3 v; O  A% U4 L( K5 U; P1 X) o0 r$ e6 h, c
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
# _- V  d2 \, w1 T* o
3 a2 v) S; C) F$ l2 J
我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿# H' P% h5 U: a7 R
我未曾穿上那些貴高根
' K" L& K, k- w! @, x也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
$ M3 T# b5 q; v+ g不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   
  j4 u) A5 U0 B  C( }( }wow! 這對高跟鞋真是很美呀!' ~- [! w' \( \
不過這對肉色絲襪有點厚了一點
, c1 X. L+ r3 I
$ J- o5 R& B1 ]+ V& K) E
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
2 t' Y5 S7 Z4 |- {5 x7 p' Y7 O2 ?/ |3 u+ ]! U! T
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
- y* Q! h2 U5 }; Q
* y# T& _3 U) j. z當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
& `8 }. @. K" a0 B8 l: U" A
; P; B' n8 G8 S% d[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:27 編輯 ]

不錯!! 不錯!!
& [& h( t' c* _* h: ]! I& d! _絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
$ q8 y$ J7 @; J% R8 ~$ n9 {7 F絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
. V. y: K1 ^* h( m& R( \: A# {/ C

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   3 m3 V. I/ c+ e/ l+ r7 e

8 n" k" p) d) m% l0 g! `5 z% a: e
6 I" d8 Q( ?) Z; h" q我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄2 I$ t9 E' V* l- ?7 V' p( g; }$ H
7 j4 L* e% H4 ~" ?/ E3 Z) S
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,  T1 L. b$ c3 |

" [" W% }4 g, ]  M) a當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
6 j+ F& j1 c( b( j" Q! r6 H
! Q/ p: E& B3 j0 b

# v, a5 B6 L- g' y) m我會穿上,薄c  M- ^, C1 T6 U! k& T- j
5 W6 Q1 x/ f9 T" f, O/ z5 m! j5 Q
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
' W- C8 h  x$ Q8 b( \2 c
/ p( m, S0 ]# F4 w+ a: X
( D9 a; q* m4 G+ K6 c7 S: F- p  R0 M+ k. J/ N- c! ?4 D
我會穿上,薄c& S" K( ^1 N/ S6 _+ a& d! l% \) Q
$ R/ m/ ]! B( @* k$ W: [
(o^^o)
3 F$ {" z9 q3 B' \9 N# m* V( n5 o7 c
. y5 {1 f5 Q2 h薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
5 W8 `0 Y# U- O* @% `6 p5 j4 c- q
$ W* D8 w; }( }6 [其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
- g% {3 R2 h2 v9 v8 E* H& ]" z; U$ B3 }3 h. [
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯, P* `5 C' n: S
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   3 R" J; v0 v7 X9 G8 r4 d+ y$ _

5 a/ `1 a4 u  ?& F$ U) D# ?1 D6 `& X- d  \- }
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)$ M  b# W0 y/ X9 M# c

- S3 Q: ~% |% t4 x9 V2 Q+ U  d! f其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊," h8 @: [( H) t" A/ q9 k8 `! G

3 D. z; _$ H% q/ [$ ~  p再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
  ^* O1 c. z: j  y自拍真係好難