嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢
: m6 e2 E7 \1 Q- Y+ o( s, X1 i; J& O) ?/ Y: S2 S2 Q+ c
首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:
( }9 _6 z' X, v& {' k1 L6 u* U: d; ~% l9 L# k6 i
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝! m# l5 T$ G# y; E- q/ g1 ]
' [2 g& @" p* w0 Q
(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意/ }& B- r) \  Y$ \0 t

# p  Q7 F' {/ A(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel 8 T. v  H' M. ~8 }( K( F
0 y+ N) z0 w6 k, F0 c. t4 S' l
(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類
6 j& Q0 N/ X- p1 [1 s' s, R& x0 R, I1 @! V* t2 Z! A" G
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美# Y% G$ x! O* |3 ?2 g
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   ! A( q% n9 f9 Q& E
鞋形很美) Q, H4 v) v) ]' F+ M
6 X+ W; y2 ^$ E. }) G8 V. k0 M* d  c+ W. Z  h. I, S
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
/ A" z% H4 p$ u( T1 `8 q9 Y, ~+ E. M. ^% t$ P5 B& N/ O
/ S8 y- C, u* ~% X
2 F" C" O$ t: u$ ?" R
3 i5 [2 M8 p2 S4 A有人幫手,必更美
! {: k4 Q3 R' t. P% V你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
" u, [+ e9 Y7 \, `# `# a0 r, f* d鞋形很美1 K( w; {% W. `5 m, K
$ a/ [2 U! U- l9 B- B  d
* C' u" u0 w2 \, ]1 ^% |6 Q$ T3 m
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
3 i# r& m8 C; K) y# R* c' X0 e- a  ^: A5 m2 i
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙," Y; K/ w5 k6 {7 r! f9 c! T

& \/ F; _! p6 v( c2 k/ v尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
* L8 ~3 b$ r: a3 I9 ^! i4 E9 J' K3 K% n- Z* Q: |5 P% D
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   # W/ ~; g$ ]# Z# z5 p
1 j1 [# A: S9 \, R% n9 r  J$ H0 s
( e4 j" S# b. a
1 {6 w4 K4 |& q8 ]# X$ U
  s6 d; Y7 D2 f. K4 k
要幫手?
) f$ y0 S0 [8 G/ {  i( _+ G& Z
2 g4 r% N% J  V% }! t(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
( K7 W, j* H) ~3 m( M7 v$ y完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   
" o0 U! j" U+ I: k0 K$ K! A鞋真心正( V; t" W# X9 W+ x* K, k
完全擊中我心
2 R# P2 D$ N/ l( m2 e# e

. p; `0 R7 \1 ?) y" t- t多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好
. K2 ?' Q) @) M! F# }# m
$ ]1 _" u, N9 |2 ~6 v# c# l$ q) s[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:39 編輯 ]

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   9 F$ m8 Q9 k; V0 E* X2 M& C% B& s
  [. A! Q9 ?% c& h" V
5 t% E" H6 R8 ~6 v% g$ ?% X# c. O
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜& |( R# u/ R; B" K

& r& j7 J+ b! \* U加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
$ S3 T" R' F0 @3 U
/ q5 ]0 h$ J( c. F6 V尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,% p( U& c1 w  x9 q) ^5 Q# G. C
$ _& v! Z3 l8 L/ D
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
: O5 ?0 H: p- _3 m3 R( ^
; b' k( z) e( v
我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
7 Z! @( d7 o& y& z, t8 ~我未曾穿上那些貴高根9 _3 L, Y& G' X) z6 n4 }3 }  M* U
也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!. W2 q9 l6 l; s1 p) A1 l  n0 O. M) o
不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   
3 }8 r0 Z% z: t2 x0 twow! 這對高跟鞋真是很美呀!& T, X# P" S; m: ]  k
不過這對肉色絲襪有點厚了一點
: X: i9 o/ L, p0 \* K  y4 h% O  l& @7 x) v) a
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
0 \/ l, _9 e% ^  s9 ]$ G: Z7 Z. B5 g0 d  G' a& ?
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,, }. P1 E. |( c

9 }! U! G$ i9 z. v' U1 a7 k! ~- \當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身6 W9 r" F2 \6 G- K

) ^& m% t( H/ o0 c7 m" R[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:27 編輯 ]

不錯!! 不錯!!6 O/ W% S- K0 i& j
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!$ R) [. N/ W- L0 C9 `
絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!! D+ n! @! }/ U7 ]# `$ ?

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   
0 ^) y7 o* K5 W( j: s" K. v0 _' z
) F* z$ U+ m, N& v, T8 m! w
* r7 R7 [% W3 t: W/ I* u: X* [我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
$ l" n# L4 u& ~2 R8 ]
, {% b4 V- S( S6 D厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
& v% P- @& B  r) U$ S, r4 x7 G1 y: b' B& M* Y
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
* y3 g; Z+ ], f5 [8 x

+ c" w5 ~2 u# D$ d4 H% s1 D. j1 u. V4 X: S, h4 n% s
我會穿上,薄c
# j- F% E" \& ~# b5 @" h/ ^0 v/ p% z4 W" N3 @  t
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
: J8 G; J) B# q
2 B8 E9 `3 _& J- K, `3 y9 E- t. o: w
$ V9 l% C; k% u# ^, C2 h# i) O8 n
我會穿上,薄c2 h! @# N  H$ v+ h

9 b; ~+ y% ~# `(o^^o)
) g- g  U; m  [. T/ B9 Y" X
" M7 L3 l1 j% A薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
8 w8 R) q+ M+ S4 A  J. r! G
; ~. r5 X9 ]" @9 s8 I, s! `" q, ?其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,. g( |) u0 u/ j

9 k! x. s) f) {$ l再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯
# C; [  M( ^2 W$ r( V% q近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   # W( _( ]( I+ n- U" ~) p8 _

, U8 ~5 w" Q% O% \" U, K
/ A( O( H0 m% R  J) }" g4 s7 L薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
+ V* K0 a1 P0 v$ J9 K
$ v/ l) w/ h4 t& H+ h% f8 U: L其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
9 ~4 S; I  Z" ]/ A6 ]: Q  {/ h
; Z! x- b. D6 A3 |; o" t再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
/ x: A9 d: `0 }: T
自拍真係好難