嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢
. z3 j' v8 v6 D
% w6 _. k0 T4 u0 k首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:
: Y% a8 M, K7 \5 w6 e6 b4 E
3 b" V2 r& |% s! h6 _(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝
6 B" d1 Y& H- p, `6 g( i% n" D
/ l+ a' {1 D7 d8 [(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
. u2 I/ C) w( O4 g1 x9 k4 p6 A; x2 U
(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel / k4 ^. C! i4 k, x7 O
; U3 I0 e# D8 L2 I+ H5 K
(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類
- ]( ^9 F$ S/ F; Q! z8 ^( U* \/ x+ ^' x( ~
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美9 x9 W% ^/ R5 Z* t2 z
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   ! |. w, x. N; {* r3 X+ X$ ~% U+ r& \& S
鞋形很美# r: Z/ b/ w2 r9 w/ X
- ]0 [3 `. B/ R0 d/ |% Z5 G3 z
9 }* G! x7 |$ ~9 J& }" H
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   $ k3 L6 @4 ~7 D, Y  {9 j

, t* I# }9 o+ m, D- b* U. I' V: g2 J+ P/ D" X4 o5 a
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
0 J8 Y( M5 e! L5 \) k$ `; v: D
& O8 w/ N9 w" S有人幫手,必更美
/ l/ z/ l  I9 m你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
4 b: \4 a, L, D% b5 I1 P鞋形很美& h4 `) E  V0 y8 R1 Z! O) T# K9 C
" }: y2 b( H8 P5 v1 b+ ~6 l- b
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
3 z& M+ Y: t" I/ G+ R2 |$ w
0 u% o; X1 e7 z- ?; P加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
1 P- E2 N- f, W- G" u8 Q3 I. x% F$ ?/ J+ B* e
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,! T- q: Y2 K1 \  @4 }5 h/ e

1 l5 A  y9 C. t* j9 o7 D/ G6 I: F4 ~2 O講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
4 ]- i6 J/ K8 S9 k& w. c: L. x6 k+ O* [, x

) a/ w8 c6 B. T! r0 Q0 o其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
; w( q5 [9 Q2 F/ W, n- L; c1 A
0 B; I) }/ w! q) r' V6 }5 r* @
要幫手?
, M) R9 J9 A, E( G! B5 s% p- D5 X
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
6 f$ f( v* N8 b" u1 p7 J- [/ M- u完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   
8 N7 O  T$ x( D5 a& v鞋真心正7 l4 K) }) n) }+ b/ [: S9 V
完全擊中我心
5 J6 V  N3 V2 |
: Y2 b7 K- m: N$ |: C" ]% D# E
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好
: I& Z$ q# L- s& Z
" a$ J6 y- E1 B/ X9 V! w( y- Q[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:39 編輯 ]

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   
2 N3 P& w& {2 o2 A' y! q* k9 x+ A1 U5 r1 x: d/ T% M6 `9 x

3 {! Z4 t) o. V- k' S" I% K如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
- z) G- K. _9 |/ V4 i* Z, z; X# A# X% \  W6 R6 j2 x5 a
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,3 M" Z4 ~* e4 \5 I# X( y3 r

. e" V5 M1 `5 @( s$ Z1 A尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,0 \, ^( l2 B% r+ h* E& L7 ?

- p, ^$ P: Q' `7 R. K- u1 D講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
6 U2 E: E* I' M, d! s1 r( [7 E7 j% h
我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿' q5 C; Z6 g% M; D. I$ {/ ?
我未曾穿上那些貴高根
- _+ t  D7 r& f4 o也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
8 g2 ]' Y- L' T" U0 L) o& x; b1 s$ b不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   % e4 Y5 z" k$ s0 h9 t, p% t% g( ~
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
) W& A& z, w' S3 a; i$ u+ l不過這對肉色絲襪有點厚了一點
9 R% T- ]& U* `7 B" o1 A# {, {& L) i7 }+ f; {: ]0 {
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
8 T+ d, N3 ^7 `5 h3 V! Z4 e$ f' b* G+ V1 l) I& M0 e5 w. G6 V  q
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
2 K" ~; L. J7 K. j. z: O, e- a! J( s6 N4 h) H
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
+ f: N/ p" S4 m+ `# g4 v5 i, x

不錯!! 不錯!!! _8 _) f) T9 B6 }
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
5 {& \" @0 `, C1 l" c/ b絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
4 X! o( _6 \8 h, p7 @+ g

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   ! w( e1 [, i. }

* i) n' J) X0 S
3 ^5 R( t4 p# S, L! }7 e- i* {我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄$ H& P% p0 l) V+ }  C/ _3 \

) c; r- k1 Z. j+ G厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D," ?# |% X6 ^9 v& X! T, [* g
# {) S) Y2 i+ Q, @0 W
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
! S7 X, x% t) w! i7 i4 \
* Y4 ^( Z( p/ x/ U9 g0 a9 W3 H( r, J# B7 l) n; I2 c
我會穿上,薄c. f/ C) [+ i8 N; \- F" q% u+ x
, f' T; P; W7 M
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
: d. q% ?$ K! k9 c; R
& S  T  e/ ?& T; b8 h, t# Z: C/ k$ y+ ~8 D8 N1 J( X
" a3 g# C3 F5 }4 g0 r' o8 E  U
我會穿上,薄c1 P/ b, g. G, p. i. G% o
# k$ x& |- {* T" n$ t
(o^^o)
# d. q# B" z7 @7 }

. i7 v" I' s7 W+ L7 I4 c& q# v薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
, a  f' N0 {0 r6 f; X! F4 V4 X  r& z( ?
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
8 Y) c& O" d) u. q* {6 t2 \/ m: \; i- f9 h
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯- e1 {" f7 \% E* |
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   + b1 S2 {# N7 \& L5 v: c  d

. F- p' X! Z& s0 D- ~  s* f( P
* _  k6 }6 Q2 B8 y; {4 F# Q- `" H薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
/ z; M6 z/ M0 [( ^/ v
6 v! e$ c" ]0 ^6 W$ p其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,( I' p( v0 F; T9 u. T, z

8 o7 g' }8 |! y1 H/ I, s* z& y( C再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
7 ~9 C6 }% G( g9 O# D/ @3 d1 v
自拍真係好難