嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢 3 S; v; c8 T$ _  D
  d- M0 I1 s+ o- K7 V/ ~
首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:
% S7 ]- L5 n' _/ q
" ]6 Q% B$ r, j4 f5 t(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝
+ @, q  Q9 e* Z1 L9 L+ A* w9 }
, W; O) v( Q4 T& _1 n(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
8 y. A/ r% n( ^! u; k
# j, R: I* y+ K' F1 ^, q' Z+ ?(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel - e. H2 }8 b( Q9 T
/ U! M3 x* F6 F: I* [$ B4 n
(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類
" N% }0 Q" w- t0 F
& x$ Y4 m9 a7 t4 Q4 h: D0 e" y3 S[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美
7 A2 y! L( C7 i8 s" A9 F而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   0 G% G, F1 Z  N; ~/ N
鞋形很美: [" [2 m( b8 ~) O9 \3 b: G
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
0 h6 [. Z% R6 M' `4 ]

- M; E+ c( v! n" r* C其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   5 ?2 `) v. j3 _) q2 q6 M" J! _# \
+ e, r: I8 N% S8 b: f; Z& E
- N9 H& d/ H$ c' l, }, o' ?  R
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
0 M* r  |* ~# F8 _& ?) x; w
6 E. |" q' l, d5 W
有人幫手,必更美, I) t& ~4 k6 m" K* h) J
你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
) k- Y3 m9 R4 q2 w8 O0 x8 `; Q鞋形很美
% _) ?, [% L, v5 N8 r" X7 y- y而妹妹穿上很有上班女仕味兒
' c5 o+ T, ~+ G- T0 T5 y/ `1 [. @% z; l0 l
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
% B0 G3 t1 D9 e# o8 R3 D5 s) M
0 u% W5 b+ K9 W) {4 Y( W! U; Y加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
) z; n0 z/ N( Z" ^2 k! \: O- k. c) k) L' p% u% A) a
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,% g" q3 q( a. W& V
' f# h  N% w# Y! N) D- [; l2 M
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   3 P2 ?! v' Q1 t. u& Y7 K0 t+ s# f1 x* S

7 e) Q) ^! V6 x+ E
, T, `  t; q% ]9 ]8 C6 ]0 S% f其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
1 E. k0 C$ f$ T9 ~4 X" ?0 z
* v/ {2 c) [' d" s
要幫手?
$ e; f5 q) b+ |6 a! c4 _9 Y+ \- R  V8 }. Q. m1 K
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
9 f3 Z3 W3 I8 h, |. f完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   
% V+ X. _/ D2 m2 V鞋真心正
* n# A6 d+ L) G% O; k6 t3 C完全擊中我心
, E- o# w( r; W7 W' R# P
5 }: g0 g5 Q( Y8 r多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好 ; o6 D, X/ c. T

9 D; b$ Y: z+ \4 E& _" G" D[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:39 編輯 ]

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   3 j) h' N1 `; i; K6 J: @: P
4 C& a, W+ e% z& i, T1 \

% C  K% p, p9 Y( Y如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜6 G3 j* f' ?  e- L5 j5 v1 ^

5 g# @' M9 ]: m8 t加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,  j, f' M2 d( s. c9 c% P, z

9 @! b/ b& \! q: k) u" \9 j: q尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,; C" t/ ~1 r, L+ U/ @- o2 _: ~/ \
6 h% Q6 [2 \  ~! \2 H' c
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
* Z3 N3 \* {  ~' Y$ p9 `& {

9 _. o5 N1 R8 R2 ?: {3 L我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿" o; z# K$ Y- p, @) C
我未曾穿上那些貴高根! |# J8 o+ C' T( r* _
也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!! i: U0 B7 `( O7 K  l4 f
不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   9 h  t$ q3 t  Y* p5 c' E
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
7 @# Q9 c& [) r7 k不過這對肉色絲襪有點厚了一點
/ L( V1 \/ l% |& x3 V5 I7 N7 H- f

3 Y0 k- {6 f* N: W4 S我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
# p* w9 w5 u2 G
4 T' z! S' C# [厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,+ }- W( |1 [5 d3 Q" f+ @1 @4 i

" `' j2 N1 T4 B0 |8 A2 Y當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
/ @, v5 O+ }; J8 S/ P8 d: m; S5 E5 E1 ~' h0 k# N

不錯!! 不錯!!) `# H, h. t' M' O% f
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!0 M* d0 w$ T0 Y! E
絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!% G9 t1 Z5 _6 k" V

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   
; Q2 }& G$ P; a) S3 w" ^7 ^; I' s6 i! V% J6 V9 t5 D6 n

9 q$ y0 [9 R, l  n4 K/ y2 A: ?我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
; \, @6 ~2 g* f, U  t# E
: Y" n$ o6 ]' j) H/ v/ G7 ^厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
! B3 g* u1 _9 F. M% j/ i  k+ p' l, M* [/ ]+ |7 l1 V5 s9 T
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
$ M! y  j, T/ R& |- E" y
* |8 P7 v& x' m* T8 R( k

5 B1 Z+ s& V& p3 H: o我會穿上,薄c4 M* |* q: Z+ ]( F: I

0 d2 F! s# @, i  a8 s(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
) E8 Q$ x6 @8 _7 J( K: b# K% G$ O0 l- W
" d2 a3 c' E7 g
  X5 }! z* @5 H) i$ M3 `# R, F' `/ s; Y
我會穿上,薄c
: H3 Y# b3 X& F# x& R: G$ s7 l# v1 U1 F4 n6 I
(o^^o)
2 \5 ]& I# x; }0 L: j$ O% t
2 |( h$ E! p0 n1 _8 o薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
" D8 p4 x; V, ^4 V) D6 Y
# b4 Q7 a, \0 A7 k其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,) T: o, c5 w. q" J: R
' d9 W, E* V8 J# k7 U& H
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯
  }! ~: f! w  u) T& ^' H( E, L近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   
( t+ ~3 j( E- H% F. j  U0 p. A" _
6 G8 D) e1 F6 u/ S. {& I. e/ S5 s, O7 o
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
3 K% [$ F4 }5 }8 `6 H6 n8 S$ l! S( K& W4 @
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,; W8 c! p) f* l8 _

6 E$ J  z  F" R4 c! y再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
) c& J  v- m- M自拍真係好難