嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢 : j, z$ ~7 X; n1 t+ L* B& s: U0 C

+ W" w, C/ l7 \: t/ N# R3 v首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:; V* a  o# x" m

2 P. \( M2 C" E(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝/ ^& v9 k! \* b) d1 Z- h: S

u6 M; O0 t1 N; }# ~(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意% T" q! l: p! N

3 f/ I/ i  G0 F$ f(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel
+ ^8 O( x# O! H! Q" u/ X
) R* c# `4 K3 t" P& f- P+ Z8 X(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類
! K4 x2 l+ c6 U6 U: Y8 ~/ X( d! V; D# I
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美0 N7 S) Z2 x* t$ W, `) q
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   + n8 Z4 f( ]3 `4 t& o
鞋形很美1 l  @- R; Q. a: _, ]
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
3 V  A4 E" x0 ~* k" M8 {$ F3 a+ s7 E3 y# s& i$ F! B. u
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表     R7 b6 Z7 b. ]  M" Y: s( @' }

) i* ~' ]1 ^1 q) h  J: ^8 A0 B8 c. q$ ^( ?! ?! k; i
# P8 \" f$ V: Y; z5 f6 e, P/ M+ c9 V; E9 x/ T  x- G4 `6 j
有人幫手,必更美  X' Z+ m* l' D( v; h! _
你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   ' s& S& `) x8 w' c) }
鞋形很美
3 d$ S; Z" q! ?( H而妹妹穿上很有上班女仕味兒
4 E5 b" t, v5 Q) [" e& A" M6 [! Z% W5 M3 o6 W  O9 p/ J
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜. d; }! k/ L% h0 a

. x) H) ?$ I" {加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,! k3 Z& V3 O& a. ]" A
. J8 d$ [0 C, e; A' t. n
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
& B8 N: }7 |" T$ v8 W5 p
: G' T/ q  m6 M/ J3 d講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
' [$ @6 [% z# w1 V3 `, n0 B$ S  ^" s5 |8 x, A1 L
2 ?: V. a0 [) P! L/ z
$ b% o  \8 g  s( B
6 Y; B/ {9 |1 W5 }% D% \7 }
要幫手?3 R% J3 |& z; [/ V0 H

3 ^* }+ y  r) `' {& s6 a( J- ](o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
. l. U) i/ ]5 M5 P- m完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   " v4 b, i. r7 S8 _- T
鞋真心正
: Z& P$ j; \5 |完全擊中我心
8 n4 r5 h  w6 Z' K1 s" m0 I8 E
$ J# b6 J2 R  ?( l4 A! Z
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好
" ~6 a; g6 _# c% \3 K7 l9 o6 G9 p. P6 k; V' Y

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   * R- T. T( B- N1 ]% H

+ [, Z: X" L8 K4 b( K9 j
4 M$ ?" q2 u9 ~) R# }7 S( Y如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜& l: I: {6 b, }: _( S) G  J
6 _, Q4 N0 s- M$ X6 S
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
& B8 c( B, R. l) K5 A# x6 U" r
3 z% j" V- S! [( r: v" |尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,# v" |* I; Q* d7 i1 ?
7 g$ q( ]  [7 Q  q
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
+ c8 Z2 c9 V% F: Z7 Z4 T* `) p
2 b( W, R3 A+ m, E) D: I7 \8 J4 x我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿4 g. L: b8 J9 m2 i! }- N1 A0 k
我未曾穿上那些貴高根" s& ]3 z, A2 A. p8 T* V
也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!, X# `& a+ e9 @( t. ~, y0 R
不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   % n" _! z6 I4 u# O% I9 C
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!# O  }& g4 }1 P7 ]4 l; A6 }& Q3 Z* ^
不過這對肉色絲襪有點厚了一點
$ n; m7 a( Q5 _% G7 S8 t* x* R9 [- L5 P* \9 p& x* a3 |
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
. @+ E7 s# m4 S; J" t; `' q
/ [0 m! m! g9 V+ O厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
* V* |+ o2 i" o$ S! `
' q$ `' Q/ Q9 G0 c, T- F當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
) I: b+ @. {9 H8 f
& r9 s" g: l8 u9 k[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:27 編輯 ]

不錯!! 不錯!!
! a* h% c( E4 l8 R# e' I絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
8 a: Q2 h9 D. A絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!+ N3 a& D0 L- X9 _/ E

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   4 b3 y$ W  H" W. S+ x" a, f
- m, h  j4 v7 q+ g- O2 l

! T$ ~) M) o" H6 [- s$ |) O我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
- h1 t2 \7 C7 i& Z( }; F( X( m) X
, V9 @% I3 ~( F0 B厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,* c' f& y% X) g; x" V

& M* r$ I4 f. g1 P2 \當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
- [6 r+ p" m0 @$ H2 q; s! j2 v

8 b+ Y; x4 y# Y  b8 S5 q0 M- O5 y- d/ C! T$ E3 K
我會穿上,薄c
6 R$ N/ i8 K3 `* l+ O  ^% k: ]0 x  h5 F, a; q" e3 t
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   & J! v4 Y4 a# q, z

$ n" P1 I  n' S( m
$ u9 X) o( Q9 a; l9 N( H, Q2 L: X  b" i
我會穿上,薄c
7 Y8 x- H- x5 n4 A* V1 D
# l  W& T, a- l% W(o^^o)
; w/ [  N* B5 I" S4 X" r* x

' k% `& z. o& F- G薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)$ N( U: c# f8 V9 |, C# h7 r
1 Q. h( t4 q$ V/ x0 b2 D% Q4 z8 W
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
! V  J  a8 O0 ?3 |8 i) d9 Z! ~! T. z) o2 o9 N, z
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯
6 `8 \  n% V6 ?' ]4 x6 K近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   
" x; h7 h/ p) |
0 B. v: f% v1 l( M! \( r1 v0 f9 m) j2 M  v
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...), M% |* h+ f9 v+ c1 g' E4 {
5 |) }2 I0 c4 [7 f8 g: ]% s  m
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,; ?3 P1 u8 i' U9 T  d

9 V+ Y% j+ t) T' \. @再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
( K9 p1 c; V; r, N* T: x4 r自拍真係好難