嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

朋友家中發現校服裙

朋友家中發現校服裙

某一日、我到朋友家中、去廁所時在洗衣袋發現兩條未洗嘅東華三院校服裙、應該係朋友個妹嘅🤤你哋估吓我會點做? 或者如果係你哋又會點做呢?
5 Z% P6 T5 [$ S4 b8 h6 P
% n* a, q8 {9 G/ G0 ][ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-1 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

著上身影相

i would first take photos and try it on ....:D
$ s# x: `1 C8 d' t" F6 JHave you got any photos?

估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
Whatsapp: 67676070 方便交流

啱著就拎返屋企
: o# t$ F: H0 [6 R6 v唔啱著就......
& s3 t; o' M) m3 b9 A
$ `5 U" z- ^% v' B( k好啦講下笑啫
7 U+ n3 \7 p) D6 i! K; |買條一手都唔係咁難啫??

先著一下,
2 @# \$ F! F: t6 y6 A4 b之後帶一條返去
/ W6 B# y& \+ `5 X& Q3 ?6 R- G! F2 b% ^# @0 F8 f

回復 1# mimiwong 的帖子

點做都唔緊要,最緊要有相呢!

著上身影相2 u" X3 A: |$ E" M5 f

想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過

引用:
原帖由 5632415 於 2021-4-1 18:29 發表   & j' H2 n  {3 f8 q
估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
* j; D  L* k( d$ j我用手機無法放唔到相上來呢6 w- z2 a. Z" `# k! @
有冇人教下手機點樣可以入相上去?9 s* ]9 @+ c! f9 W4 X
" T6 h/ G4 i; M& Z9 k/ F" J

偷著下就好
5 A9 ]9 |8 W+ P/ ^( A3 n8 q偷既話好易知道係你拎左

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-4-2 01:41 發表   % L0 _; i2 |# @, D9 r  W) J8 s. j
想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過
0 r  N8 p; D: X) Y3 D% u
7 O, W' a: E/ b* M; p# B, U' n7 a- |
現在呢?. O' Z* D% W; e& ]& H3 t& n0 C- `* a
  c, d; Y: t7 n3 @/ B% {- I
現在有冇穿上?
3 N# k; e$ I+ X' Y% q% g; l" z8 U& }% q" @/ y
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alpha2008 於 2021-4-3 01:47 發表   
7 t, n5 o  q! a; |偷著下就好9 z" c+ {! I0 K# K; v
偷既話好易知道係你拎左
. g$ t3 _8 b( v7 S. z我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
/ i3 ^, B7 d4 ^' i8 k% I
& B* J6 s; t8 I) f+ j8 p8 b[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-4 11:58 編輯 ]

吊你老冇,相都冇張,系到9 UP,6uo

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-4 11:54 發表   
. H8 ?. r7 n3 B0 j" X7 G( F, H- x0 G: D6 K
我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
$ f  |1 O- X$ A
. d7 N/ U2 w4 i4 f6 t9 d5 T- h$ w整濕,邊到?
% o; H+ w5 Y+ S; s# X6 Z8 z# w4 y; X/ Z9 k2 I! ?
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-4 17:02 發表     Y8 n1 R( ]% s. _8 Z3 W
5 e& f+ i2 h' N/ ?- W1 b6 v5 s" }. i

% G0 {# a9 _' w" l2 {7 Z整濕,邊到?+ X# x7 ?+ ~7 Q4 V1 G2 ?  a
6 ?+ w& g2 I+ a3 K, ?0 S
(o^^o)
  _% t0 t$ ^# ?, _
整濕咗條下裙中間位置囉

正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便

引用:
原帖由 yt011007 於 2021-4-5 23:19 發表   
% ~1 f* e0 r+ D; D7 Z) r正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便
: k: {( v# h" y7 C" e5 |% ^7 j6 E
𨳒你老母爛臭閪、你老母生你個含家產冇生個腦畀你、你唔撚信咪咪撚入嚟囉、你老母臭閪戇鳩白癡仔、搵返自己個腦先同人講嘢啦、𨳒你老母含家產

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-5 14:37 發表   , C  v- r& ?: [& |1 m* f' \: C

: d# T$ E, }  y) i5 t: r整濕咗條下裙中間位置囉
5 M/ v9 a! z. r7 |9 I* Y. W! h- H' _# s5 @  B
咁⋯⋯衝動8 K" L/ |" _* |; e5 y+ W
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-6 15:03 發表   
4 y* E# l& b9 |: }: Y! t
+ b8 K' w  x! J" C
% N" I6 ^( w5 w! m咁⋯⋯衝動
* V  Q- ]! Z/ V) E(o^^o)
' p1 o% Q; H5 z$ y' n
真係第一次咁樣遇人家嘅校服裙、實在太興奮忍唔住囉、同平時上網收二手感覺完全唔同
/ }  z$ D2 N! |0 `3 w, ?* Q$ Q
/ n6 p) e& O9 v* a! \  g[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-6 16:59 編輯 ]