嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

朋友家中發現校服裙

朋友家中發現校服裙

某一日、我到朋友家中、去廁所時在洗衣袋發現兩條未洗嘅東華三院校服裙、應該係朋友個妹嘅🤤你哋估吓我會點做? 或者如果係你哋又會點做呢?
5 H7 N! E: t8 C3 R" s/ c& P+ I7 q6 m* P! b
覺得好的就按一下感謝吧~~

著上身影相

i would first take photos and try it on ....:D
) N$ m1 F5 L/ }1 t/ u* d+ rHave you got any photos?

估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
Whatsapp: 67676070 方便交流

啱著就拎返屋企
: \4 ]  }- e0 e5 K% ?唔啱著就......
' N* I" {/ X' B) H
/ ]6 n1 Z3 E- S! ~* ?% b& V好啦講下笑啫
6 [9 |0 n/ T% y9 k7 z- J; E買條一手都唔係咁難啫??

先著一下,3 [& _1 s9 G# X; B7 `
之後帶一條返去
) T* T# |4 e5 u7 ]* f8 [
0 J5 {/ q& R. v1 |9 T/ m' s& V) j[ 本帖最後由 uniformlover 於 2021-4-1 22:51 編輯 ]

回復 1# mimiwong 的帖子

點做都唔緊要,最緊要有相呢!

著上身影相
4 z6 ~* A4 ~7 c& R6 t

想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過

引用:
原帖由 5632415 於 2021-4-1 18:29 發表   2 `( [- p0 P- U0 o+ Q
估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
* \7 T+ }/ P# _  \$ Y$ F
我用手機無法放唔到相上來呢, p+ t( D* p0 C, c# v5 ~3 u/ j3 v
有冇人教下手機點樣可以入相上去?
! X2 m& f# U% F9 Z
- ^8 j* Q2 P& y' f& F% K) \% _; n$ c. I[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-2 14:55 編輯 ]

偷著下就好
+ L. [8 Z* E& f0 v; h3 Y偷既話好易知道係你拎左

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-4-2 01:41 發表   
, F3 r# N, ~0 G2 z想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過
1 ?6 _7 G4 K9 u+ N  M2 ~7 Z
/ {8 _+ s3 N  d, W/ \) m* U
現在呢?
) Q% v) ^8 o0 ^  g; L4 W, P
8 |: v0 Q9 }2 L現在有冇穿上?. a5 _% ^* v$ c9 C( k: S* O" `
- n% g! p4 G/ M  G" }
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alpha2008 於 2021-4-3 01:47 發表   $ G" l" d& k. w$ r: e: Q9 A: U7 i
偷著下就好! h2 H& e: c) D% ]" e: |. \
偷既話好易知道係你拎左
* y( j  E# ?8 l! V1 @我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤8 i5 T+ L+ D% W6 }) O: N5 c6 M" K
" |0 W, @5 P$ O1 `( l

吊你老冇,相都冇張,系到9 UP,6uo

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-4 11:54 發表   
2 o! ]3 K) v+ ?$ n" |
& V4 p6 P# Z& u  n我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
% V9 {. f( E2 ]( u- _' l* `+ x
5 A8 m% c2 d, k  L$ X* t整濕,邊到?4 V& l& V( v7 I  u+ W+ U
) a; \7 `! V5 E' ]5 }
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-4 17:02 發表   
7 i) X( r/ {- l9 r9 i% ?* W& A  K: F* x4 E6 E* @+ ~
& r( q" X' a0 ]1 b1 {0 j
整濕,邊到?: S; O6 e9 ~3 u1 n, P; S

5 l, R2 j0 k5 h! d$ \(o^^o)
" n% h+ T: G. @
整濕咗條下裙中間位置囉

正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便

引用:
原帖由 yt011007 於 2021-4-5 23:19 發表   0 Y8 }7 v9 ~' S! Z6 l0 p
正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便
  ~) s, B  i& l: ?# i* W7 V
𨳒你老母爛臭閪、你老母生你個含家產冇生個腦畀你、你唔撚信咪咪撚入嚟囉、你老母臭閪戇鳩白癡仔、搵返自己個腦先同人講嘢啦、𨳒你老母含家產

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-5 14:37 發表   
) X9 h  I. ]: z3 E: P1 m3 }: C) z* F# _+ A8 i+ \
整濕咗條下裙中間位置囉
4 M6 r' s( L( r- s3 g9 O) r# O/ q. i: ?2 e( [7 ~$ B
咁⋯⋯衝動
+ r  a5 Y5 Q2 v! C6 Q, O(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-6 15:03 發表   
" p" \$ _, n5 h, m& R4 N( b/ _3 F! V( L3 m7 D
+ M  X1 r. u2 Y6 M
咁⋯⋯衝動& f* ~' j! r+ g3 ~- i
(o^^o)
5 v% N, P9 w4 n% O( V& ^& P: y
真係第一次咁樣遇人家嘅校服裙、實在太興奮忍唔住囉、同平時上網收二手感覺完全唔同* i' s: }2 O0 e3 Z6 m% N

9 f6 T1 q+ ^: g[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-6 16:59 編輯 ]