嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

朋友家中發現校服裙

朋友家中發現校服裙

某一日、我到朋友家中、去廁所時在洗衣袋發現兩條未洗嘅東華三院校服裙、應該係朋友個妹嘅🤤你哋估吓我會點做? 或者如果係你哋又會點做呢?
* A, n; s, s# W* {+ A
$ q1 E6 F! ^( y[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-1 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

著上身影相

i would first take photos and try it on ....:D
8 g* H# o& e5 s- |% {2 AHave you got any photos?

估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
Whatsapp: 67676070 方便交流

啱著就拎返屋企 - b1 r4 l7 [; o* B  U" W8 H
唔啱著就...... : p* q5 p. z) ]3 m7 g- n; ^: Y$ ~

# A9 |6 K& l9 H( y$ A1 C好啦講下笑啫
( ]! k5 a- Q2 L" s9 D; @買條一手都唔係咁難啫??

先著一下,, s! O& G8 L( b9 d3 N2 \' n
之後帶一條返去! m" U: g& p; n% z- E4 O! N
: n# Y, o# F4 }6 @( S4 N

回復 1# mimiwong 的帖子

點做都唔緊要,最緊要有相呢!

著上身影相! r  Z3 U/ o& \+ i& l3 s

想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過

引用:
原帖由 5632415 於 2021-4-1 18:29 發表   
8 |. N7 _) M: ^" }估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
3 _5 i0 A/ J; ?3 n9 ?4 l/ g
我用手機無法放唔到相上來呢
8 _: D1 Y! n+ d8 K+ b' h有冇人教下手機點樣可以入相上去?
4 e( a" M0 Y# _5 S
# S. p1 M- j' i" [4 r  x[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-2 14:55 編輯 ]

偷著下就好
# M4 C" X0 E/ I/ i偷既話好易知道係你拎左

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-4-2 01:41 發表   
9 U) ]& v' e2 H6 M4 a& W1 Y想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過
# j1 F6 h/ q. K6 ]; A4 h1 x
4 `' ~1 _* d. o3 s* u1 h現在呢?
2 f  o# i0 X$ T, l3 g  o( d5 c4 J2 p+ R
現在有冇穿上?
- K; c. v1 Y! Q6 N5 ?
/ e! i& }: ^: l6 L2 }% ~(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alpha2008 於 2021-4-3 01:47 發表   
* G; \( Y( j% }, N* \偷著下就好
( {2 `6 N! @0 v+ N  h8 f; I, ~1 P; D) u偷既話好易知道係你拎左
% m( ?+ G. R6 A& o1 r
我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤! Q- U* E2 A2 T4 i3 z: F+ O
/ {; h  z  E' j% K

吊你老冇,相都冇張,系到9 UP,6uo

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-4 11:54 發表   9 i% K& j4 N! z. C' w( O

7 e' \- I5 a6 x2 P4 U我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
  I- C# `3 ~: w0 M" y+ q# u3 |+ A9 J: i+ K# l
整濕,邊到?7 _+ }. }& B- @
6 b& Y" n' |4 v3 }" U- b
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-4 17:02 發表   
# O$ o6 P& K% U, u' R5 c
5 O& r9 N2 [& O8 r; {' Z& S. U
7 H& y8 S# Z+ P/ x' O( v整濕,邊到?' v+ C8 B0 Q+ M+ F
' y3 P) P: x! |
(o^^o)
# l% f8 {4 j5 A0 }0 Y整濕咗條下裙中間位置囉

正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便

引用:
原帖由 yt011007 於 2021-4-5 23:19 發表   
& m- m- u6 n  {; r* S  T正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便
; a" ?- h) q; x: o: W
𨳒你老母爛臭閪、你老母生你個含家產冇生個腦畀你、你唔撚信咪咪撚入嚟囉、你老母臭閪戇鳩白癡仔、搵返自己個腦先同人講嘢啦、𨳒你老母含家產

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-5 14:37 發表   7 J5 E, F# U6 E. L
3 |  V( Z. h$ a4 I3 i* I, j& q( I' Q
整濕咗條下裙中間位置囉
  s" F1 H& o3 u4 q  F7 H( V
( L1 T. f& A+ F0 N
咁⋯⋯衝動8 L5 W( h$ Y  S4 O& O4 |
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-6 15:03 發表   
( E9 v" C$ V! O" e8 }% S2 Y
$ \3 _0 E0 q7 d# Y5 o- a! Z& t) E0 A+ V1 q
咁⋯⋯衝動7 K0 p. {* h7 d1 J* @+ V" e
(o^^o)
6 O, H6 t: P5 r8 o3 w真係第一次咁樣遇人家嘅校服裙、實在太興奮忍唔住囉、同平時上網收二手感覺完全唔同& r* h" \/ @* B. H# ]% p

6 P, D' O+ P$ g/ e( f) t" o[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-6 16:59 編輯 ]