嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~~~~~~~~~~* ]$ Y, {0 U. y" G/ t
( J4 }! ~7 u6 D; Z4 a0 s  S
覺得好的就按一下感謝吧~~

有老婆都唔好好珍惜,可恥。

回復 1# Seekforcd 的帖子

Pm u please check

引用:
原帖由 june5167 於 2021-4-17 13:55 發表     S9 b* {# l- N, X0 I9 S
Pm u please check
* _4 w1 s  Q$ E6 B- l1 ~: V
Added, let’s have a chat

已婚都玩~~???

走肥?
$ t0 Q, f1 x/ @! R! e7 s' R另外,請問有沒有年齡要求呢?

請問喜歡cd如何打扮

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   6 D  z1 f2 ~* @5 h/ S
請問喜歡cd如何打扮
0 t: G# @. g9 w
一般貼身短裙,上衣比較透的,

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-4-17 23:48 發表   # J  }" {8 c) @# u& k. x$ _6 |$ I3 f
走肥?
5 q( `6 Q" e1 A; D1 h另外,請問有沒有年齡要求呢?
: D4 _* _$ Z* t& m4 p% D
年齡又無乜特別要求

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   " {, ^  U" M0 ~. A. `0 p4 G9 j0 e
請問喜歡cd如何打扮
0 L$ n* b! R$ c可愛型會比較討好

有太太, 不要出軋.
* b7 s8 I; g* @0 @9 c* Q& M她會不高興

引用:
原帖由 joey221 於 2021-4-18 18:52 發表   
8 p9 W! b- x, @0 W% K* |有太太, 不要出軋.
' Y, [  g0 m+ A- m她會不高興
  f. ^2 D+ A0 C, c- L7 Z. L你情我願啦其實
9 y) |. q9 f# n- ^8 M我都見有CD出po搵人夫

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

引用:
原帖由 ggininder 於 2021-4-19 19:04 發表   
" t, L: ~, z2 ~2 H喜歡女生如何打扮?
+ K) q9 {1 x3 ~2 Z8 L# ]
可愛活潑
* J# \! d9 o" Z, _' o! h, y4 Y直接型

呢幾日少左人應徵 都未搵到個好適合既

隔左一陣又上黎望下先

你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?

引用:
原帖由 CindyLi1214 於 2021-5-4 10:40 發表   6 Z6 j7 N3 T+ ]" ?- a5 z4 G
你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?
3 B  d: H+ I) @5 G$ v
可租酒店房 上房先扮

你好, 可以約埋你老婆出來嗎?

你好,可以的話- C- {: V5 W0 m
Pm me傾