嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1 f1 V, f: T2 Z. D$ E2 s: n7 T, s: Z$ V! v( U, I  j
覺得好的就按一下感謝吧~~

有老婆都唔好好珍惜,可恥。

回復 1# Seekforcd 的帖子

Pm u please check

引用:
原帖由 june5167 於 2021-4-17 13:55 發表   ; z" H- Y. U: B! h) ~
Pm u please check
- H6 @6 V" W" _5 n+ X  CAdded, let’s have a chat

已婚都玩~~???

走肥?
0 u- g% t2 X, b/ D) F3 |: ?另外,請問有沒有年齡要求呢?

請問喜歡cd如何打扮

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   2 f3 w" h) s( p) J* h5 E& R% `8 Z
請問喜歡cd如何打扮
# A2 F* X% k6 J1 _( G7 L) u一般貼身短裙,上衣比較透的,

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-4-17 23:48 發表   . Z0 V0 S& g' W4 M; L+ ^
走肥?
- m' i5 ~3 F! P9 _3 z另外,請問有沒有年齡要求呢?
/ o  d" ?5 `: L9 O# Y3 Y/ p
年齡又無乜特別要求

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   ! v2 j; r8 v: [
請問喜歡cd如何打扮
9 }% `! v- b5 Z1 M" Z, x可愛型會比較討好

有太太, 不要出軋.
! q7 O- W& Z" O她會不高興

引用:
原帖由 joey221 於 2021-4-18 18:52 發表   ; x, |! q% H- P. @% y
有太太, 不要出軋. : K& B* I; l1 g, b+ g) J) x/ S
她會不高興
  h$ _% M, E  R你情我願啦其實
9 Y: |" R$ N7 {" ~. U  {& Q0 ?2 K- e我都見有CD出po搵人夫

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

引用:
原帖由 ggininder 於 2021-4-19 19:04 發表   $ S/ b* K0 ]. y# E' ^- f
喜歡女生如何打扮?
" r3 z, D+ k1 s( t' A可愛活潑
! V1 ^' f; B& ~7 i, J直接型

呢幾日少左人應徵 都未搵到個好適合既

隔左一陣又上黎望下先

你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?

引用:
原帖由 CindyLi1214 於 2021-5-4 10:40 發表   ; f- D, E  [4 j5 j' h5 _5 y/ T
你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?
* k. `5 L* J$ m2 U可租酒店房 上房先扮

你好, 可以約埋你老婆出來嗎?

你好,可以的話
& s, F1 P8 z$ t1 b# xPm me傾