嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~~~~~~~~~~
' M  E# X6 j7 ~; x. G8 }6 @
/ N1 f$ }& J- v$ }) p3 E( Q* `- K+ P[ 本帖最後由 Seekforcd 於 2021-5-29 11:43 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

有老婆都唔好好珍惜,可恥。

回復 1# Seekforcd 的帖子

Pm u please check

引用:
原帖由 june5167 於 2021-4-17 13:55 發表   : i: p- x$ o3 m3 O( i
Pm u please check
6 m( _  n% X# E$ X6 dAdded, let’s have a chat

已婚都玩~~???

走肥?
  v- u# c4 ^5 @- Y% i, ^另外,請問有沒有年齡要求呢?

請問喜歡cd如何打扮

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   1 I4 U- K( J) z  N9 o' B
請問喜歡cd如何打扮
! {4 ~% Y7 e# j) n& L9 @# w0 _一般貼身短裙,上衣比較透的,

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-4-17 23:48 發表   
" m) [: Y+ q7 r( d; M走肥?
6 l; |! ^. R# q$ {/ i7 ~另外,請問有沒有年齡要求呢?
4 E! a+ N- ^0 J8 u& a5 y
年齡又無乜特別要求

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   
9 _" o; x# R4 s* M3 C9 B請問喜歡cd如何打扮
8 B8 a) K  a6 t, x7 a9 y* I
可愛型會比較討好

有太太, 不要出軋. $ d+ Z0 ~& [4 f: K) F( S7 m
她會不高興

引用:
原帖由 joey221 於 2021-4-18 18:52 發表   
- n5 z' {) X( S  X! n- I6 c1 `" R  t$ C有太太, 不要出軋.
% n6 g  m- B& k- o她會不高興
' p7 d) c4 t( }7 f+ C, W) j$ g你情我願啦其實
; y9 c7 U. D* E+ @/ z. ^2 }7 b9 a我都見有CD出po搵人夫

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

引用:
原帖由 ggininder 於 2021-4-19 19:04 發表   ; J" z- P# u, ?7 l9 E
喜歡女生如何打扮?
" O5 w- ~7 P& ~9 K0 G' a
可愛活潑* M$ D; F6 S( m, k: g  Y- j
直接型

呢幾日少左人應徵 都未搵到個好適合既

隔左一陣又上黎望下先

你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?

引用:
原帖由 CindyLi1214 於 2021-5-4 10:40 發表   - E/ q9 [* H. }4 J& U, X0 |9 r
你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?
% t3 n. O$ _7 n6 |! K; V4 U: d可租酒店房 上房先扮

你好, 可以約埋你老婆出來嗎?

你好,可以的話
, g4 _5 s& Q3 n2 G9 r- vPm me傾