嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無老闆喺度,係要求女同事四季都要著CC?

有無老闆喺度,係要求女同事四季都要著CC?

我想入來做,得嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

引用:
原帖由 ladysarah 於 2021-5-8 21:52 發表   
7 r0 G' o2 Q2 P; g$ k我想入來做,得嗎?
7 Z& b2 l1 K5 l5 I
' a+ M9 \( Y& z: i% ^要不要,. `2 I4 U* `7 c! {
是套裝 短身貼臀裙?
享受 一分一秒的 CD

好似好好玩咁喎。有興趣🤣🤣

What is CC? Cosplay?

引用:
原帖由 bernadete9999 於 2021-5-9 23:49 發表   / ^$ G* q6 S" C/ O" S) L; b- B
What is CC? Cosplay?
5 `' \5 U; k; m3 W' Q妹妹, CC=絲絲

如果我係老闆,女員工一律要著OL Suit,20D以下既黑絲加高跟鞋

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-9 15:15 發表   
8 a- Y) M' q& X7 l  L8 u1 ]
' z: W8 ^3 O3 i0 Z
7 Z* x4 _( q6 M5 D要不要,% y, o- N8 r* v' z- Y
是套裝 短身貼臀裙?
. d" ?7 @! X( \) p
Misslady, 如果我做老闆都會要求著短裙. 但係太短,好多正經女仔唔敢來做.

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2021-5-10 08:23 發表   & ^7 a* }5 ], d- M5 \; V
如果我係老闆,女員工一律要著OL Suit,20D以下既黑絲加高跟鞋
: Y0 \4 a+ W& m9 B9 S3 k. W. l4 H: f- ^1 Q2 M6 s6 A
lovecdBB, agreed la. 超薄黑絲若隱若現既感覺真係好誘惑架. 比肉絲更性感.(個人感覺)

引用:
原帖由 ladysarah 於 2021-5-10 08:41 發表   
; ~, F$ R3 T3 @! p& Q1 S2 s) M. U4 z/ `/ h
Misslady, 如果我做老闆都會要求著短裙. 但係太短,好多正經女仔唔敢來做.
, p4 [. R/ `$ ]4 H6 t% S  A

3 N0 P* C$ ?& `, `: n$ N講, 是制服 ,6 c( `8 x6 d7 X
當然, 人工要有力
  b  A( M5 W4 c$ i% n; s' r
, s3 u) F, X, D" o
享受 一分一秒的 CD

睇下客對象係咩啫。有需求自然有供應

如果我係老闆,女員工一律要著OL Suit,超薄黑絲和肉絲加高跟鞋.........+ x% C+ ?) W* p) J0 h; l
超薄黑絲若隱若現既感覺真係好誘惑架.........5 I8 g: F( R! l/ S