嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

貼d女僕相

貼d女僕相

早兩日分享過係香港kig既經驗' j2 E# L% N. X! j
studio燈光同戶外晒住真係唔係講少
9 Y8 i7 P! v4 y% {0 Y傳送門:http://hkcd.tv/thread-78792-1-1.html 7 f7 q5 Y) V* N- h; ]4 T
多人關注再po
: X9 ^+ J! |' F
0 f' }9 r& n/ M9 p9 }[ 本帖最後由 tina.w 於 2021-5-19 17:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very Cute!
Yukina 雪娜

看相,
, D/ }& e( u& ]% E個”皮” 是半身的?2 y0 }& m# P4 S8 M5 w) H( W% u
因見手,都吾似女仔纖細!
0 J; m5 j+ M/ @) u& d/ T: B* b2 l: L3 z5 `
推文,想看相
+ n" F; ?- S$ E% `4 e5 a' y! u% e# f+ O' c+ V& Z9 h
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-19 18:02 發表   : P2 Q- \  T! _
看相,9 M, M( D* T% x! l
個”皮” 是半身的?: f, t$ {/ T) j5 d* [
因見手,都吾似女仔纖細!
7 i6 ]" D% t; m' U, |" Q# h! [
. Y9 b% e/ @" C4 p. T推文,想看相  l: P, d1 C$ K4 I: o7 p

. g. E* R/ I! S, T+ @/ z/ K(o^^o)
. P) f* `- o) h& ]9 E1 {0 V4 }0 O/ x& m; }$ a
因為件皮有dd厚, 撐大左隻手9 O& J9 N+ N# B: Z% s
同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮" I5 @, c7 e& ^8 ?5 I

% Z; u/ ~0 y+ A' }- E0 ?6 I[ 本帖最後由 tina.w 於 2021-5-19 19:29 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 19:15 發表   
) y( N1 G$ S, I% g2 Z
) f0 O, X' u$ l, ]$ P; }/ O  \! V" a# s6 \' v. O7 E. ]
因為件皮有dd厚, 撐大左隻手0 q6 H. Y/ Y7 L6 e
同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮
4 n6 E' S& d9 k: t( x/ b5 Z" ~& l9 c( N
所以,其實件皮,只有頭,去到頸?
8 _% C8 [" Y) e: U& c  Z% ?& \3 B
, z" ^" U+ K$ j: i最後那張,好誘惑。
享受 一分一秒的 CD

回復 5# misslady 的帖子

唔係啊
: k" g# W% Y; y件皮全身架2mm款加厚款耐刮- ^6 |2 H# [9 g  J
可能咁所以特別熱
4 ?- Y6 ~) Q  C+ k0 q, I# U) k我係著左zentai先敢擺d誘惑post . Q. |2 l( r$ b4 M: W/ W
平時都係著得密實
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:13 發表   ; {$ u2 u. t5 J' u+ d
唔係啊$ U$ N- \: B+ `3 I
件皮全身架2mm款加厚款耐刮
9 r( k* E1 X2 D2 [0 p  o可能咁所以特別熱 % Y, R$ J, v" u& R3 C9 o
我係著左zentai先敢擺d誘惑post
" @- K* d$ i# I$ z- S+ G& |# K+ ^平時都係著得密實
7 k/ I$ {4 e1 W# y

8 Z. }" R/ D* M- e; r3 Z* R心,身,吾一樣。
1 P) M6 K# P4 G! W! q0 _看大腿,可能穿了cc,感覺好自然。
9 D+ W2 t( s7 X& x, V# R
  P0 e( ?4 D9 ?5 L" ?$ y問,男生穿這皮,只 2mm ,下體會不會,遮到?
6 K$ S, r7 o6 l1 ^% z
5 Q3 T6 x" D6 [, o6 z4 ^3 [$ t(o^^o). \, I. V( _/ X

: ^" I6 d6 K% m. Y9 y; u6 v[ 本帖最後由 misslady 於 2021-5-19 20:19 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

回復 7# misslady 的帖子

男仔唔知啊
" Y3 _7 f" |  ^% X4 U2 J你地自己試下
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very nice!

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:35 發表   
  Z) q! m" n( u男仔唔知啊
7 w! N& O% K4 J5 V你地自己試下
$ Y1 W/ s% L2 x# q+ c
4 I1 Z4 h. ?$ s' R/ s, V9 X. ]* n6 C9 U
咁熱,又焗,0 N" Q- f4 b9 p7 j9 u9 f
我吾會
! `* h0 @9 r& f* r" Z" l(o^^o)
, e2 G8 Q$ J0 m9 ^, |1 u, a) ^/ Q$ f& y& y
享受 一分一秒的 CD

不錯!! 不錯!!

戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?
- ?- T0 M& n6 D) |# b通常做一次show總共要戴幾多小時?
( ~6 M+ A8 A0 t8 }7 |" W/ K0 [會唔會太焗出晒汗?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-5-21 16:19 發表   6 m1 V" e6 Y" G3 Y! `; h
戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?( X8 E6 v+ o2 c) q* a: ?
通常做一次show總共要戴幾多小時?
6 u% @/ V# d( s( A: T! Z會唔會太焗出晒汗?
+ @0 \3 a4 I, ]' o
唔洗搽爽身粉架
/ O- o; [6 M( r# ^通常zentai或者kig皮d料係好滑等你容易套晒成個人入去  `% s( P: k+ ?. a' j7 L
呢次book studio係3hrs包晒所有過程
5 w& {, q4 F* y. p0 G換衫呀休息呀咁0 N$ v. t% q* v5 r& D+ P8 }
出汗就唔洗講啦,一定會$ B! @2 M( v* L
盡量唔濕透件皮就得,因為會影得唔靚
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

咁好正啊
* D; R' I; B/ i$ Y5 K搞到我也心癢癢的很想試) f6 a+ r6 P: M; b# u  O

雖然影照可以影到好好睇, 不過記得好似好貴, 清潔保養又好麻煩, 但值得!

不錯!! 不錯!!
$ h0 p: C0 C0 l( l" N1 g

kig真的好棒!

很美啊!亦都係一次很愉快的體驗吧!3 t/ x  V; w- Z4 q- I& {7 W
0 f1 ~  D" W' r4 L) D# y
Book Studio價錢貴嗎?謝謝!
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314