嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

貼d女僕相

貼d女僕相

早兩日分享過係香港kig既經驗" R; S" K9 o9 F/ {; ?& ^
studio燈光同戶外晒住真係唔係講少0 l6 F" c: G: m" ?
傳送門:http://hkcd.tv/thread-78792-1-1.html
& C+ u4 }2 [. M, v9 {% X7 n3 Q1 L多人關注再po
: M/ b. L! K. I4 w
, j$ @% j! q) N6 f3 C( Z+ |5 _, I$ I[ 本帖最後由 tina.w 於 2021-5-19 17:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very Cute!
Yukina 雪娜

看相,
. y& r8 S3 U. |7 L個”皮” 是半身的?
: ~6 t; A- c1 C+ w5 X/ R因見手,都吾似女仔纖細!
! \& ^+ P: f. _6 `$ v1 o, c9 M8 Q9 \7 q9 |7 ?
推文,想看相3 H" t% q  O4 Z* }9 ]2 }& Y
3 h, E* G/ h$ r% \# ^
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-19 18:02 發表   
* m) l3 F, a+ |6 C' E0 n7 U看相,. b' h; v5 C; Y6 K* H8 @
個”皮” 是半身的?" _7 L- r" \+ `7 i& m6 [7 \
因見手,都吾似女仔纖細!
2 M4 Q5 w2 L! f9 h
4 G7 n5 E& O5 s, o; u4 r推文,想看相( o1 X  G+ d& ?
1 Z# R, h1 O( D
(o^^o)
3 G, z0 a1 q" s8 a+ Q7 x* D* c4 e, ^# m: t! N
因為件皮有dd厚, 撐大左隻手( M- t+ V% @" [: T+ \
同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮
, Y* ^$ J& ?. \2 L
' I4 A- U4 c) [9 |; E/ P# b[ 本帖最後由 tina.w 於 2021-5-19 19:29 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 19:15 發表   2 s7 R0 H, ?# H8 ~' \

- S' `- M/ y1 n: Q
& R, x$ E2 }7 \7 v/ V# U因為件皮有dd厚, 撐大左隻手8 n8 E( M2 Y1 e' S4 q  x+ ^
同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮
* v6 V& e" Y3 X0 q, B' ]! r2 z
* P0 _9 n  }% h" ~- z  J: g$ p( t0 f
所以,其實件皮,只有頭,去到頸?0 a2 h8 X& a* h
5 p' G7 _' X9 ~& K: j
最後那張,好誘惑。
享受 一分一秒的 CD

回復 5# misslady 的帖子

唔係啊
9 k, ~  A/ ^# Q! w件皮全身架2mm款加厚款耐刮
% o8 n$ j; H" C6 a+ J: O可能咁所以特別熱
2 W5 }2 s9 h8 \" m! u9 j: K% |我係著左zentai先敢擺d誘惑post
0 V7 X, R$ c' T6 s' k  Z7 J平時都係著得密實
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:13 發表   
, f* P7 b- U' L1 J0 l8 c8 v唔係啊
. b8 z5 Y2 Q5 p件皮全身架2mm款加厚款耐刮* D/ N: R7 ~4 K3 y
可能咁所以特別熱
* w# L% q  G( t  j& A" `& |我係著左zentai先敢擺d誘惑post
& @7 A) I) Y' N4 r: t# }7 ]2 T: A平時都係著得密實
( R" B& G4 G9 a% y

8 E$ g8 X1 ^; L5 z( }% D! o心,身,吾一樣。
; y( b; Q; g3 y  i% E8 e看大腿,可能穿了cc,感覺好自然。
! j! u3 p, f; b# O7 n) ]& y& }6 _5 Z& P" F
問,男生穿這皮,只 2mm ,下體會不會,遮到?
, O, C' N: ~3 ]6 a9 u6 W$ F
: g! L* W( C8 j9 [& l) `  h6 G(o^^o)0 R( [# N! Q3 I9 ?
' z* f7 E/ H, G( E* E: S- Z2 h
享受 一分一秒的 CD

回復 7# misslady 的帖子

男仔唔知啊
  {2 R, i( n5 F. A* S你地自己試下
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very nice!

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:35 發表   
' J" H7 D- P% c$ K/ t( l8 O男仔唔知啊 / o8 V' O3 ~* p* Q/ d
你地自己試下
( X0 f! ~) f, y+ ?# e2 Z

- e7 V3 U. l; o0 i
, U6 t; e+ J  L1 _) B( q: x5 x8 l咁熱,又焗,2 f8 a8 a& x) M7 N/ S
我吾會7 \* v+ b& V( ?
(o^^o)
1 t! }, }9 C: X# V, G  O  k7 g4 R# C$ Z: \4 u
享受 一分一秒的 CD

不錯!! 不錯!!

戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?
4 ]! Q  O7 j% q/ i' t4 H# J5 O* U6 \通常做一次show總共要戴幾多小時?
* X+ N7 Q0 O9 L7 n; m會唔會太焗出晒汗?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-5-21 16:19 發表   
+ q7 T* H6 b1 }- A" @$ p戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?/ U$ b- T9 j8 l2 _- f" |
通常做一次show總共要戴幾多小時?3 }& W1 ?4 w9 M: l4 J/ z5 `
會唔會太焗出晒汗?
# F5 u# R) M2 `2 V唔洗搽爽身粉架! u9 {; \2 O$ @9 Q
通常zentai或者kig皮d料係好滑等你容易套晒成個人入去
: Y1 c8 p! C% d, H& ?呢次book studio係3hrs包晒所有過程+ P9 ?3 f; e1 z4 s( j
換衫呀休息呀咁# Y1 d5 Y: Y5 n
出汗就唔洗講啦,一定會: `. j7 J' D  I& b
盡量唔濕透件皮就得,因為會影得唔靚
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

咁好正啊3 {, ]1 Z. q5 {
搞到我也心癢癢的很想試5 F0 f' X  L) Y6 d" ~

雖然影照可以影到好好睇, 不過記得好似好貴, 清潔保養又好麻煩, 但值得!

不錯!! 不錯!!& H! `* F0 ]  ~, S/ A

kig真的好棒!

很美啊!亦都係一次很愉快的體驗吧!
6 o) V4 L/ f+ a  k' x* ^2 j9 z3 o% P& G5 K4 ]2 C; u' D# P
Book Studio價錢貴嗎?謝謝!
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314