嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

貼d女僕相

貼d女僕相

早兩日分享過係香港kig既經驗
% n3 p9 ]: w( _: [3 |studio燈光同戶外晒住真係唔係講少
1 j  t$ E% f  v( t" O+ y傳送門:http://hkcd.tv/thread-78792-1-1.html 7 D! `) w  k+ _! l7 ^; C1 }
多人關注再po
8 @4 F) ?/ e' L: U' x$ d  S: Q' C! C3 |, z
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very Cute!
Yukina 雪娜

看相,
* j! n1 P3 k8 |# L9 I" T個”皮” 是半身的?3 ^: ~  h6 Q' a
因見手,都吾似女仔纖細!. i; b, Q3 ?, n' l

- F# |+ K: E6 p" P推文,想看相" w' C+ c, ?- w* W

& w6 ]' S3 O7 p3 k(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-19 18:02 發表   
2 J5 T9 ]$ x0 K& l看相,9 K5 k; {1 n/ Y2 [, h2 ^: T
個”皮” 是半身的?% X" K3 J/ H+ K% g
因見手,都吾似女仔纖細!
9 G. A& m% D  U8 Y
4 X% ~! Z# |5 g! j推文,想看相( q0 a/ C$ a* m% a# g" }* I+ p
; A$ `  d, p+ w* j: W+ \
(o^^o)
3 z; @5 f9 D" p0 `, l! X
5 \3 b" q# t" x5 b
因為件皮有dd厚, 撐大左隻手, l, Z8 h" b* l1 n. @4 ?
同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮+ e! J; p3 w$ H, U& X
9 {) x8 c- {& i5 X. b+ q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 19:15 發表   
( o2 G# U( i- b" V; V
5 z7 H# i1 u& q. n6 D7 Q3 D" ^/ R0 u6 m
因為件皮有dd厚, 撐大左隻手8 K- ?' i$ |' K' V1 V: M# Q# t
同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮
! _2 |' R! V2 v' U# Q+ [
) a5 [8 B+ C9 M/ x$ ^
所以,其實件皮,只有頭,去到頸?
  A" N* O/ K, ~7 q
% t. _( v) n7 |最後那張,好誘惑。
享受 一分一秒的 CD

回復 5# misslady 的帖子

唔係啊
2 F) _4 I# f% s/ K5 v* \7 G8 t6 a件皮全身架2mm款加厚款耐刮
1 P0 X+ Y; ]; Q9 O可能咁所以特別熱
+ q4 Y0 n" A6 Q' m4 e我係著左zentai先敢擺d誘惑post ' m# R0 p8 e; I8 Z5 _8 e
平時都係著得密實
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:13 發表   
7 Q6 G1 V0 e" q5 r1 c唔係啊
* p3 y* d1 X' r/ N件皮全身架2mm款加厚款耐刮) l! r4 |' Q& @) ]5 d" R9 s0 ]
可能咁所以特別熱 : g8 e( K: `5 ?& b0 k/ [# s" d
我係著左zentai先敢擺d誘惑post
6 _/ e# m* g, O; ]: K6 l平時都係著得密實
, c1 t# R& s; t$ @/ x
; C: W+ k5 v/ g3 ~0 X( P1 H( }心,身,吾一樣。
8 b: b7 h  `0 w1 @4 u' \5 q看大腿,可能穿了cc,感覺好自然。
7 ^/ p6 |- @2 O. q
1 Y* O! G! x  ~# D問,男生穿這皮,只 2mm ,下體會不會,遮到?
' L! w3 ^% c6 @4 H% ?& X1 ^6 ]! \4 V* l
1 P( E3 @* }5 y* w(o^^o)
+ |1 F$ ~& T; a+ E9 u# t
0 i% J$ P7 T1 c7 f  G5 c[ 本帖最後由 misslady 於 2021-5-19 20:19 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

回復 7# misslady 的帖子

男仔唔知啊 " E# v$ l9 i. @1 e# K$ `: N3 Y3 X
你地自己試下
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very nice!

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:35 發表   0 N- X6 I/ F& ]" v- o
男仔唔知啊 / S+ }! X/ ]" ?% @2 }
你地自己試下
8 u- j( u8 _3 [4 ^" t
! N; p9 Y2 I1 O8 O6 \$ C9 s1 i

2 m2 ]2 S8 S. ~$ {) L; W/ @/ t# }咁熱,又焗,
  x) w. n4 u6 @3 ^6 Z- Z9 i" A我吾會
# V, k0 R/ e% \1 f/ ^# h(o^^o)
" B5 I. Q" n* V1 i* X; ?
5 [9 t; u$ k' z9 }[ 本帖最後由 misslady 於 2021-5-19 22:17 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

不錯!! 不錯!!

戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?$ I6 g: l% h, ^( v
通常做一次show總共要戴幾多小時?& e; C9 p: m  D( C9 H& p+ Y
會唔會太焗出晒汗?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-5-21 16:19 發表   ( U# r4 i$ }7 V  q: ?" n. C9 {
戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?1 ]# ~* @% ]7 K' ~
通常做一次show總共要戴幾多小時?
3 q8 v2 u& P" `會唔會太焗出晒汗?
( [3 ?7 V5 n' x
唔洗搽爽身粉架
. L& [) B7 M3 x- l通常zentai或者kig皮d料係好滑等你容易套晒成個人入去9 q3 x* K) V1 q
呢次book studio係3hrs包晒所有過程! M/ ^/ ^  ]6 H% a4 _
換衫呀休息呀咁( R5 X  t9 L2 r' j
出汗就唔洗講啦,一定會
2 N# N. ?9 }4 k+ [- F3 o( a+ w$ T* Z盡量唔濕透件皮就得,因為會影得唔靚
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

咁好正啊- E7 i0 M; z. s. g
搞到我也心癢癢的很想試, V" f, i1 `# w

雖然影照可以影到好好睇, 不過記得好似好貴, 清潔保養又好麻煩, 但值得!

不錯!! 不錯!!! E) ~+ O% O9 e

kig真的好棒!

很美啊!亦都係一次很愉快的體驗吧!1 g$ U. P  R+ W
7 P7 _! l! J: ]: T
Book Studio價錢貴嗎?謝謝!
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314