嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

男仔買+玩絲襪

Hi 大家好
, F1 q  d$ l5 w& x! w
& b9 ^7 s8 n1 o唔係好打到字 1 _+ P) M. ?5 ~2 g7 [2 Z- W

; D% y; x2 Q0 ^6 C! @6 [大家體諒
, t$ E9 N6 `. V; ^! u' D0 Y5 j- |! z; D( W9 [
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
澳門既CD報到~~

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-6-22 00:29 發表   ( X# B$ `9 k, u7 d! K+ [2 f
澳門既CD報到~~
# y  `$ d6 ^! F' w1 g) H( ~& a
2 A5 ~6 E- W/ n9 c* K1 K! tHi∼ 唔知你對絲襪大唔大興趣呢?7 p* k2 ^. ^. ]8 p  S+ l2 U
* q9 s( n8 G( c
話說我好似打唔到字

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-6-22 06:47 發表   4 @: C0 j& \) |+ ~5 t

* P4 |( ]; R/ _! H2 J0 U7 a6 G% {' Y; [; x/ o0 h
Hi∼ 唔知你對絲襪大唔大興趣呢?
$ m; K+ h6 r4 F# ?
8 y. r" J& x  ?" t3 F% e' C話說我好似打唔到字
; T0 U. a. R$ k" M" c
+ O. v( }9 T( v' Z/ o* \我對制服同校復興趣大D, 有儲開

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-6-22 06:47 發表   5 T+ s- c  N3 p: Y
' `. U; y  B& Z: X
話說我好似打唔到字
% O4 a1 g1 h( e- Q/ P) Q( Z/ ^/ ^3 }/ j; U% i
系統出唔到廣東話字體,所以打口語就會冇左一D字

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-6-22 23:35 發表   ) p' w* g, C+ F: E4 S2 h/ ?* g

7 d9 D( a4 p( v+ c% ?
: B0 r9 F  w8 o我對制服同校復興趣大D, 有儲開
- L9 l3 t0 \+ f' q+ L' z9 e0 q9 T& M3 W( i7 X! S, {( e/ F- E
你鍾意澳門邊套校服?
3 N+ ?% \, v8 {5 k9 U: y  c0 e6 P2 n6 |* j- ?9 i' ^

(接上文)
! S, ]( A0 }+ H. O6 w/ i* g又打唔到字
+ P' W# X( b( h( q8 Q+ B3 S& c/ c: f/ |" D1 M: D' v
4 G& \9 d& i  f7 }  z+ ^

夏天見到80D,好熱啊!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-7-2 00:14 發表   
) `& b4 k. ?" }+ L3 n0 J夏天見到80D,好熱啊!
/ H6 L  I! }% H& O7 L: _! l) W7 a, E
8 w! ?/ q9 S: d80D真係濕濕碎,我下身唔著褲直接絲襪當褲著
& H/ J3 a# ]8 v4 y; A2 [
( g% |2 ?: x' i8 U" V: f$ v同埋我玩過160D 200D

我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-2 12:04 發表   - h6 j6 p5 m) M2 d7 B4 `4 y
我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜
; q( X+ i" i+ i) e3 @* b, Q9 w6 r2 |/ M) v
300D真係J死人 檔部好舒服
! b' q6 Q! K& s8 M4 T; s" q9 {5 V5 T! l+ @
而且又唔會透肉,著完好似變女仔

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-2 12:04 發表   
+ c2 G0 v, s2 y: [# n我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜
( q$ Y( d3 P5 }6 O+ R: q咁高D數同羊毛你唔熱?

引用:
原帖由 sec2x 於 2021-7-2 15:14 發表   
2 v# p% G! T' @( {, u4 p: |5 j4 O6 j3 {/ q9 U7 O& X
咁高D數同羊毛你唔熱?
! q* R& ~, D  P5 B0 C+ z7 @* A2 r/ p2 \, S2 r
屋企玩+開冷氣的話真係冇乜大不了

回復 13# sec2x 的帖子

其實夏天一個星期有四至五日穿

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-5 10:38 發表   6 [" V+ }5 u% R6 K; {% g( ~
其實夏天一個星期有四至五日穿
, @3 `3 m2 t' ?7 ]9 x3 }4 `5 Q3 D$ n; Y
你係出街定屋企著?

回復 16# JayLai 的帖子

返工去街經常穿,會著埋高踭鞋

2.CRC ATSUGI 200D 綿柔磨毛發熱連褲襪
! \# ?; C: H8 I. V; W% l- Y1 t9 ?7 M" ~7 v1 u9 F' z$ v

著黎睇下
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2021-7-11 09:46 發表   # V5 D/ W. g% c+ Y
著黎睇下
5 i! f* C5 `: |: f) n$ D
* x# W% C9 N' e* f
唔好啦