嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

未試過偽街

未試過偽街

今年40歲,因為唔係一個人住,從未試過偽街,但又很想試,
4 Y0 |3 H3 d/ K1 n1 O) e, z" X有一個想法,等天氣冇咁熱的時候,帶d女裝衣物到較遠離島的酒店租住一日,
6 t# h) V* G7 D! l然後cd後岀去行,咁就可以享受做女人行街的感覺,又唔怕撞到熟人,感覺會自由d冇咁拘束( F: @# u, x/ |# ]' B; |

; X+ U- l% u9 k% U, J) f[ 本帖最後由 soyi 於 2021-8-11 16:32 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
soyi

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 16:28 發表   7 R2 S3 z( h' C
今年40歲,因為唔係一個人住,從未試過偽街,但又很想試,
9 j& I) L# A3 ]6 M有一個想法,等天氣冇咁熱的時候,帶d女裝衣物到較遠離島的酒店租住一日,
! l" \- O0 c' u5 Z$ I4 R然後cd後岀去行,咁就可以享受做女人行街的感覺,又唔怕撞到熟人,感覺會 ...
: n9 n. e1 J7 W$ D2 [9 U講真。。出門口果下最難

回復 2# cherrie 的帖子

試過幾多次?
soyi

带上口罩和墨镜,根本不会有人想到这个美女是你呀

除左離島...黃金海岸都係唔錯既選擇
! H9 b+ G" B9 H) m/ @, C1 . 酒店大堂出入口, Lift位同Reception距離遠...唔易引起人注意. t. h" G/ a9 H  F9 x; P
2 . 附近好小居民. @& v, W9 K" B( ~+ O
3 . 附近環境都係比較黑 , 街燈較小
$ }2 m2 J* o& p) s' t0 i" C5 t! G$ H- S2 ]' d2 @% G& f: @  F8 {
FYI

偽街係會不能自拔。# x% Y0 J, b1 Q) i
數碼港也不錯的。

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 16:44 發表   
  }6 f7 J5 P* t) D. f6 a, c4 p試過幾多次?
5 z  _2 l$ F; B5 Q" O% t% W
10次左右

回復 4# mooncakeshanyue 的帖子

哈哈,好彩戴口罩😆
soyi

回復 5# Nanase 的帖子

而家疫情,出出入入酒店時,會唔會有職員問長問短?
soyi

回復 6# applebaby 的帖子

你經常偽街?記唔記得第一次感覺如何,順晤順利?
soyi

可以考慮帶衣服到有冷氣廁所換

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-8-11 17:26 發表   
& p) }8 ?! M$ v# }除左離島...黃金海岸都係唔錯既選擇
0 U) i! S* U4 G& F  I  c6 ?6 g" F% h1 . 酒店大堂出入口, Lift位同Reception距離遠...唔易引起人注意0 f. _# I& G% {- C$ q- E9 n+ ~3 S9 {" ?
2 . 附近好小居民2 t9 ~! B/ Q. p8 `+ t3 t
3 . 附近環境都係比較黑 , 街燈較小
0 H( b  b9 ~6 ^% f2 \  R+ c' P; B: S- ^7 @
FYI
; h# I4 K+ V4 V' [/ ]  3: 做賊咩

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 20:23 發表   . u: y6 }% J' k  B9 f% R8 `: Z  s
而家疫情,出出入入酒店時,會唔會有職員問長問短?
( M0 z, r7 W# l" d4 t3 k
1 ~( Y9 G2 f2 [  ~$ m$ N唔會 , 進入時有電腦體溫測量 , 完無人手操控 , 無尷尬

引用:
原帖由 under1 於 2021-8-11 21:14 發表   2 ]7 A, R  q' Q; M
% j& L" |' c( l; i! g1 o/ D% H9 @1 l
  3: 做賊咩
- f8 a2 K& w+ R& y

, R. j" L" @- V5 ~' b9 }什麼思想既人遷會諗到什麼...你懂的
$ {/ O! \4 y7 f
7 X. G( a' h% e

出門口果下最難.........
+ x4 Q: Q& @9 w5 X+ h; S* b黃金海岸都係唔錯既選擇

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-8-11 22:58 發表   
. i# y! i( d& u) P$ L出門口果下最難.........
% c8 _1 a3 ^5 e7 l黃金海岸都係唔錯既選擇
5 o* ~, V$ R  a/ N6 I: r( L6 V# ]! B住果邊就係既。。

cdfamily 有合租地方, cd唔洗等staycation 啦, 言歸正傳我之前都去過中環staycation, 由於reception 在一樓, 地下大堂沒人看管, cd 出入一流, 酒店名不在此公開了, 有興趣可pm我
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

回復 11# maymay55699 的帖子

我想好舒服咁响一個地方cd,唔想咁求其
soyi

回復 13# Nanase 的帖子

但離島酒店好似好少有一人房間租。你係上網book定打電話book?
soyi

回復 15# heidiqueen 的帖子

想去梅窩銀礦灣酒店
soyi