嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

未試過偽街

未試過偽街

今年40歲,因為唔係一個人住,從未試過偽街,但又很想試,5 g& q  j" l: d; \$ u  E( x% o9 R1 z
有一個想法,等天氣冇咁熱的時候,帶d女裝衣物到較遠離島的酒店租住一日,2 D: H6 j; i' t8 w+ o( v2 G* _
然後cd後岀去行,咁就可以享受做女人行街的感覺,又唔怕撞到熟人,感覺會自由d冇咁拘束' ?5 x' y2 e  q1 j9 [8 w% _2 J

9 m1 e! g$ j. t6 }0 V9 E[ 本帖最後由 soyi 於 2021-8-11 16:32 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
soyi

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 16:28 發表   
  a# t) g) p: r& X3 e; v* j今年40歲,因為唔係一個人住,從未試過偽街,但又很想試,
% b. X- u/ W: H  ?1 f( c有一個想法,等天氣冇咁熱的時候,帶d女裝衣物到較遠離島的酒店租住一日,
/ B" z& \2 G; o  @" j8 }然後cd後岀去行,咁就可以享受做女人行街的感覺,又唔怕撞到熟人,感覺會 ...
( V* H" y. s2 w# g5 ^
講真。。出門口果下最難

回復 2# cherrie 的帖子

試過幾多次?
soyi

带上口罩和墨镜,根本不会有人想到这个美女是你呀

除左離島...黃金海岸都係唔錯既選擇
- D/ z* A7 b, t# z1 . 酒店大堂出入口, Lift位同Reception距離遠...唔易引起人注意6 ]6 o) J. x  t& N8 ?  X
2 . 附近好小居民
8 l" K+ \2 f  C7 e$ x7 u3 t3 . 附近環境都係比較黑 , 街燈較小
+ j+ g# g' b* F
/ Q) v; o6 s+ ^$ |4 j9 {0 BFYI

偽街係會不能自拔。- O1 H5 q+ Q3 ]1 l# Y
數碼港也不錯的。

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 16:44 發表   ( U* L, k% s9 C) Q7 ^: ~
試過幾多次?
( _7 t- Z9 r3 I5 P/ f10次左右

回復 4# mooncakeshanyue 的帖子

哈哈,好彩戴口罩😆
soyi

回復 5# Nanase 的帖子

而家疫情,出出入入酒店時,會唔會有職員問長問短?
soyi

回復 6# applebaby 的帖子

你經常偽街?記唔記得第一次感覺如何,順晤順利?
soyi

可以考慮帶衣服到有冷氣廁所換

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-8-11 17:26 發表   * G' {; @# S& D& P: A2 H/ G+ [6 I
除左離島...黃金海岸都係唔錯既選擇
" Q, Q: W8 s$ b1 . 酒店大堂出入口, Lift位同Reception距離遠...唔易引起人注意
$ d+ f, w4 N  A6 G2 . 附近好小居民
3 F4 `% {; s% ?! Z! m/ }, `& f3 . 附近環境都係比較黑 , 街燈較小
1 ~- U" K# F0 s* v& |& z
& K4 R: \' U& u6 o5 q0 g9 ~FYI
: }. q; p* x3 g1 U* S  3: 做賊咩

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 20:23 發表   
+ y1 `0 G% m8 x, g而家疫情,出出入入酒店時,會唔會有職員問長問短?
! H$ O7 o; a2 \! {3 `& t4 W( N1 Z6 W# G/ c) B4 Y
唔會 , 進入時有電腦體溫測量 , 完無人手操控 , 無尷尬

引用:
原帖由 under1 於 2021-8-11 21:14 發表   5 L  {, g3 ]# a  S( {: E

! k0 l" E! l' W3 R  3: 做賊咩
- T& \7 M6 z: k/ p9 p* U8 d: Y* N9 ]9 G! |/ _: ~
什麼思想既人遷會諗到什麼...你懂的" X! |0 R- I, E, G
0 x$ N8 z5 u% i4 U; y

出門口果下最難.........  O& D) w/ U( O) g5 V' o% y
黃金海岸都係唔錯既選擇

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-8-11 22:58 發表   
8 e- R" r& A; c出門口果下最難.........; s7 @& a) x. W7 Q
黃金海岸都係唔錯既選擇
6 X* E, ]  k3 L: p; |: {) A住果邊就係既。。

cdfamily 有合租地方, cd唔洗等staycation 啦, 言歸正傳我之前都去過中環staycation, 由於reception 在一樓, 地下大堂沒人看管, cd 出入一流, 酒店名不在此公開了, 有興趣可pm我
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

回復 11# maymay55699 的帖子

我想好舒服咁响一個地方cd,唔想咁求其
soyi

回復 13# Nanase 的帖子

但離島酒店好似好少有一人房間租。你係上網book定打電話book?
soyi

回復 15# heidiqueen 的帖子

想去梅窩銀礦灣酒店
soyi