嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又在淘寶買了學生Bra

又在淘寶買了學生Bra

最近在淘寶又買了一些學生Bra,最喜歡還是左邊三個,其實都是同款,只是我把三個顏色都買了回來 ,原因是喜歡這是莫代爾面料,穿上去滑滑的很舒服5 O; x6 K' ]% F' X
右邊兩個...我忘了店家說偏小一碼,我還是按照自己平常的Size,買了80A,結果...就有點緊了: E+ x; s7 Y1 d. e% H" U
( W: v' Q1 V: p) a
你們也喜歡學生Bra嗎?想看看你們都收藏了甚麼款式的學生Bra 9 U! P* P& ]" P# g# K- ?/ S* l

" J; x! T9 |+ y; N% b5 M0 W[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2022-2-5 01:47 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
學生 爸爸,. t# q' @, R8 \: C4 Y) z, }
應該好軟4 {* m6 Y+ }$ o3 r: G( `- ]
8 A4 z8 u% n2 d( L
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰

Very nice bra!!! It would be the best with school uniform !!

引用:
原帖由 misslady 於 2021-9-30 11:23 發表   
5 n; f; S& O% Q; n  z* o- D學生 爸爸,
3 S) Y, k0 L: I4 d+ W" R: U# v應該好軟
+ [( W; g+ v6 r* ^' i
2 M6 Z1 ], U; f  V$ F5 Z(o^^o)
) I- W0 `5 K- H. g# |6 Y係呀,好舒服㗎

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-9-30 11:53 發表   ! @; u1 |) D8 H0 V4 c, [4 G
學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰
0 b: T* l! j2 q* u
哈哈,我一早都唔係學生囉3 m4 e! {$ t; ^! \" I* H
0 K0 `+ g, `) `9 y4 t- T% T( A
同埋有D校服係深色㗎嘛,深色校服裡頭著咩都唔怕啦

引用:
原帖由 bernadete9999 於 2021-9-30 12:39 發表   * q% N+ G, _& }+ H
Very nice bra!!! It would be the best with school uniform !!
% K8 H0 o$ J: Z" {9 Q6 DHaha but I don’t have school uniform, actually I just love teenage bra and panties

look so good

有穿上身的圖可以分享嗎

不錯!! 不錯!!+ _7 y% g% C# e0 P0 d1 \' s& I
學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!
# J# P8 r$ K3 Z. C1 x

很好,支持,謝謝分享!

白校裙透背真係最誘惑

引用:
原帖由 wong_1133 於 2021-9-30 21:20 發表   / f) C! u- R& P  h5 U; ]2 \
有穿上身的圖可以分享嗎
& u3 d2 ?/ K7 h( T

; O9 \. \8 b3 A" t& X/ {未來或者有機會

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-9-30 23:11 發表   
9 d! z# M$ ?( s% d! P! R不錯!! 不錯!!
% \- F0 \, N) |9 O* h學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!
) u8 O( X1 ^" b* L
' s- u+ ^9 k6 g- w: ~, a! S5 ]
0 N/ h  `5 B: f6 K0 d3 Y2 t
我有印象以前見過有同學著黑色,不過因為校服裙係藍色,所以唔算好覺眼

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2021-10-1 03:39 發表   
& ~. F+ A0 k: q2 N5 P& }白校裙透背真係最誘惑
1 o- {4 t# |9 w% v; D' B: {# Z2 m# q4 A% d; r. Z
以前返學嗰陣我都好鍾意睇女同學透背,簡直係每日返學最佳娛樂,可惜嗰陣校服裙唔係白色而係藍色,所以應該睇少咗好多美景

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-9-30 13:59 發表   ) C3 R5 k- J( P( ]& Y$ E
* b% Z) ?- t( ^) X9 o
係呀,好舒服㗎
# y/ w2 p- Y9 ]3 @/ }: _0 O* a$ O4 g; n/ \
番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 10:25 發表   
$ }- z' b0 Z: R% l0 }# s# z
. T/ [) v/ E: O1 N0 D  h5 J" j
% F5 ^8 h8 |& d3 X# J, c番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
/ P: z$ V1 h2 v4 }8 e3 ?
9 X' F4 c9 n4 u1 G' g0 M
圖中所有款式都唔得?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-10-1 10:32 發表   3 L% r# l8 k! D0 r

8 y1 |& ?0 v: T9 U0 h' `5 a- j9 J3 t" L! [% v9 }7 P! [8 C& }9 X
圖中所有款式都唔得?
7 a" H( E8 X. K5 S2 d% \6 @7 H% i
$ `3 i; L0 @( l/ }) F
好多都唔得,可以參考著我下圖的款式
$ N% g4 N" D. e3 S4 }( S有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d4 a5 s2 C! {2 B' F7 }4 H1 }
6 [0 {/ M& d3 @5 ~  f
我全部去批發買,以下款式係可以番學
. G' g6 M/ k' o$ I
* \+ V1 b8 b- g: L1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用
6 w' O; m9 Q5 q6 P+ M- N8 p* J2.運動背心同學生內衣 (中1/2著)九龍區學校用
/ k5 [; e1 {7 c3 W6 U. R6 j; D/ H& T' f, g; j6 ~+ _( k
有意可以pm
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 12:07 發表   7 {3 U4 p6 s9 |  W9 o) ?* Y

! ]! M, L; G+ x) ]1 @6 s2 A+ b* V% W8 K
# V" {) y( @9 v9 M+ l! V$ r好多都唔得,可以參考著我下圖的款式
  O6 M0 o" W1 u7 H5 [3 n# ]$ F有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d3 ?0 E2 e7 _" v9 s5 M
! V$ u+ K, T: v9 E2 F1 s
我全部去批發買,以下款式係可以番學- r. q1 _, w7 \. k( F4 t' [' ^* r) s% R

% t) w9 L, j* F+ @/ p1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用
' _* Y' N' P2 K2.運動背心同學生內衣 (中1/2 ...
0 X' _8 X9 l& C8 a2 I7 W

# ~( e, I: u. d; V: H等我諗諗先,呢幾款都唔錯,多謝你# g, [7 U9 T6 d7 H# ?! F% p

4 m# w9 k6 k: ~, z[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2021-10-1 17:34 編輯 ]

你喜歡女生如何打扮

最近訪問的版塊