嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救,有冇淘寶假胸介紹

求救,有冇淘寶假胸介紹

有冇淘寶假胸介紹,買過一款放耐咗會出油, 每次用之前都要洗乾淨,油油的好難洗,好討厭, 各位有冇用過唔出油
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有套背心唔想要? 你要嗎?
+ l0 S" {, t9 y, y4 D$ i- M) g my tg :n13579g

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2021-10-7 23:15 發表   
5 z6 Y& z+ B# F( p: e, {& h# X7 T3 p我有套背心唔想要? 你要嗎?
/ I8 s/ z4 T& z my tg :n13579g
9 a  p2 \( I6 Q5 v+ C謝謝你,我打算買個新,同買個細啲size

淘寶search媛野
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。

回復 1# FAI1 的帖子

每次洗完風乾後記得用爽身粉搽上

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2021-10-8 00:35 發表   6 R9 g4 b" O. D* F6 [3 }* s
淘寶search媛野
6 s/ U' }4 O- u' t7 t  @
( ~4 _& z7 I5 L$ {& J) y2 `而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
& C, u% }8 U/ H5 s但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,; o0 i% n& s  F. q: v$ T
唔知新會唔會

引用:
原帖由 心若詩意 於 2021-10-8 02:44 發表   
. }6 u" k  u/ K1 W+ K6 _. q硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。
3 ?! j  M" l9 X/ @( q9 g" |: c

$ _% l" L/ R9 w3 Q有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢

一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.
4 N; _# h0 u& q; E% j3 r% x& @6 Q9 d* J: ]
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   3 q% s1 n7 k: b+ m9 F

# z+ q: q8 ~2 v: R+ J
8 s/ m/ Q2 s: _, \' ~而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,- r4 L3 R4 q" |  x, L* `
但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,% S* G: X0 {% o. o( t
唔知新會唔會

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 10:25 發表   
* g9 C4 a# Q$ `一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.
/ L( [$ [* m  O! s" e1 w& |- o+ A# G  l! m  O4 {, j" }8 D
7 x$ e1 X; H6 u9 l/ l0 ?

; `1 p- ~. i- h) P- e明白,即係唔好放太耐唔用,要經常帶住出去通下風

我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:04 發表   
2 a0 ]* o, P/ b* ]: M0 s我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.
1 w4 h2 S" E6 r4 R' l/ v: D% T跟住你會買邊隻?

跟住升級轉形, 巨胸2.0
# D% \1 C: X$ t9 t
# N' x% P3 ^% c1 S, _對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。
) w3 J0 O9 G" B% g( d
% \. }. ^& S  p/ w7 c, w
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 12:32 發表   0 f* d( @- x( X5 ~7 }
, U2 [7 D9 d! Q; k9 [
跟住你會買邊隻?

不如你等雙11買,有平。

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:23 發表   ( T# @# r4 P  n* M  s8 X

8 W+ N) A. _( B3 a/ M
+ L6 c' h) f. s7 [5 B9 _9 W有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢
2 D+ x& M! U; q1 b) n" N1 n, _& k
請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
wechat---- FireredRose

有黑點即是已發霉, 那是霉菌已經在矽膠層生長繁殖. 出現黑點主要是穿著後沒有澈底清潔好所致. 汗中的細菌轉移至矽膠上繁殖. 必須進行殺菌和去真菌處理. 極其量只可多用幾次.5 a( W) X8 v5 o
- [5 a! o0 _9 Z4 V2 s
因為是緊貼皮膚的不透氣物料. 如果細菌和真菌 長期緊貼皮膚, 有機會會有皮膚炎. 這是比起貼身內衣更為嚴重. 若位置在胸脯位置, 最嚴重有機會出現腫瘤/乳癌.
; }3 M# }( _/ @7 x* `  m7 g2 j' L: h( y# g& G/ c4 Y
引用:
原帖由 maisie 於 2021-10-8 13:21 發表   
' m/ I# E9 ~4 B' k5 {! v5 l) z1 j! I0 y4 N4 I( ?- E
請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
$ A' Z  Q5 m, ]' \2 ^; f
4 e7 F3 R! _& x1 p[ 本帖最後由 gila 於 2021-10-8 14:04 編輯 ]

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:50 發表   - ^! R+ y5 G- s1 Q! T3 ^
跟住升級轉形, 巨胸2.0 6 |1 S6 p; M8 p$ l/ ?3 p
: \& `3 \. F* {! c" n8 R  ~, y+ K
對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。* @! v+ f5 k3 L; v: c7 \& M0 L
  w+ z4 g, l6 q6 Y) D3 Q( m
! A: E# c& t( }4 i: x3 }8 W; S1 [) {3 J6 E* _" C) C" X
巨胸我也有,Gcup的超大,但出街就有困難,太唔自然,除非扮大肚
# d5 V/ H& z3 w7 q7 {1 k因為我決心要出街,所以今次要買一個自然啲細啲

忍唔住買左媛野b cup小號 不過要等30日

要等30日,咁好賣?

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   
0 A$ O9 B5 ~+ |& T' k8 C$ f1 ?5 N5 [; z
: `( P! v) P. y$ J  E
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
: |) D5 R0 I/ R$ A  m; E! l' s; H但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,
2 w' F# Y1 j5 P& I2 ^2 z唔知新會唔會
' ^. R1 g9 C9 ^  s' ]

1 z5 |: Q" F7 b6 F佢D野好似好貴