嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救,有冇淘寶假胸介紹

求救,有冇淘寶假胸介紹

有冇淘寶假胸介紹,買過一款放耐咗會出油, 每次用之前都要洗乾淨,油油的好難洗,好討厭, 各位有冇用過唔出油
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有套背心唔想要? 你要嗎?
! ^& M( N5 t. k# J: O. m7 _; @5 Y my tg :n13579g

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2021-10-7 23:15 發表   
# ?. k$ J9 L7 y. a4 e% ~" O5 e. C我有套背心唔想要? 你要嗎?
1 p; }2 J& j. g, v. D5 G my tg :n13579g
1 M- v- _; Q+ H  m0 ~8 k" O1 |! x
謝謝你,我打算買個新,同買個細啲size

淘寶search媛野
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。

回復 1# FAI1 的帖子

每次洗完風乾後記得用爽身粉搽上

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2021-10-8 00:35 發表   
: d8 I6 `+ d' O' a8 s& Y淘寶search媛野
" t3 T2 w7 A: g7 R/ }/ r8 o9 @
* b. v1 ?# ]$ z0 Q7 y
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
# L3 c$ _8 H" D( D( {0 [但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,
: X" e( a! l" I, o5 ]( D唔知新會唔會

引用:
原帖由 心若詩意 於 2021-10-8 02:44 發表   3 A3 w! Q7 [1 Z8 m" I/ V1 d
硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。
! G4 ?/ `2 ?8 T; T2 F

9 W: F; j' N4 O/ f6 q1 i有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢

一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.* ]7 V% A; X) m: C

: z. \* b1 Q2 U
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   4 o% o! _/ n$ n& Z3 w" @9 P, [
: b, q: z" N$ [, o$ k: T' v
! m: f9 n8 ]; I8 j
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
, R" w6 o- b; ^) C但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,; u6 ^1 U/ ~8 e( X7 C( u9 a! G
唔知新會唔會

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 10:25 發表   
1 D) i  G- y  j  C3 Q一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.
; Y8 m% q! B1 g: |* W, C$ s/ E; H, r- d  O% I2 [& _
% M6 V: E8 U" a8 E

" r+ u9 j! e2 q7 g2 A明白,即係唔好放太耐唔用,要經常帶住出去通下風

我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:04 發表   
" H7 k+ ^; X+ {9 f) _! x* I9 k我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.
% F" B8 a. b0 D7 q- u; T; v; z
跟住你會買邊隻?

跟住升級轉形, 巨胸2.0
. o4 M) Y9 P3 J
0 O) ^* A  K& b1 E對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。: l$ b1 B+ j$ |5 N# P5 T/ R

9 S! p' r7 I  T' O
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 12:32 發表   
# G/ e( E2 V5 u0 M& N5 B6 c. r+ }& t8 c' f% G- A% S  Y
跟住你會買邊隻?

不如你等雙11買,有平。

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:23 發表   
; [; K' u$ `& r2 \( }  Q$ @# n4 U0 e1 w
$ _" Y* i7 u0 p) V% i* T3 v* w
' C- K$ K7 G1 \$ j1 f1 Q有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢
- X6 q$ v4 B# t. c請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
wechat---- FireredRose

有黑點即是已發霉, 那是霉菌已經在矽膠層生長繁殖. 出現黑點主要是穿著後沒有澈底清潔好所致. 汗中的細菌轉移至矽膠上繁殖. 必須進行殺菌和去真菌處理. 極其量只可多用幾次.
( m3 Q# C! g! A. K7 Y; Z' c6 }- |- L9 d2 }7 l
因為是緊貼皮膚的不透氣物料. 如果細菌和真菌 長期緊貼皮膚, 有機會會有皮膚炎. 這是比起貼身內衣更為嚴重. 若位置在胸脯位置, 最嚴重有機會出現腫瘤/乳癌.
5 a7 N4 S5 E7 s3 ?- n# {+ q$ I) }" [  p. Z* F6 n
引用:
原帖由 maisie 於 2021-10-8 13:21 發表   
9 L$ X2 @/ A* [5 ?& t' G1 v. C
) w  H- L: N! f4 i+ e8 C& Y請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
1 Q- l5 q' O2 I4 s) N6 F/ a7 |- Y# R9 w8 ?/ H

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:50 發表   ! `+ r4 d& W/ _
跟住升級轉形, 巨胸2.0
/ d9 t! e+ Y9 b3 v. f  I) d! ^% c4 X9 T4 F1 D" ]) |5 e. g
對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。
% K' j3 `6 e& u6 f5 B8 U' A$ l
4 C4 T$ y6 D2 R) c, ~: C
) W3 M: ^$ ]5 {3 E1 n3 f
; W' b3 q2 \6 Y9 v2 j# q8 \
巨胸我也有,Gcup的超大,但出街就有困難,太唔自然,除非扮大肚
, z: u( I' W: Y因為我決心要出街,所以今次要買一個自然啲細啲

忍唔住買左媛野b cup小號 不過要等30日

要等30日,咁好賣?

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   , \; d1 k5 e* F' X4 I( H% ^
* }- U: R# [9 `# n) t4 X
( A4 C" x6 h) N! m  `7 T
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,4 [6 `: \- p- B0 r( v  R
但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,
) {! w1 e6 h8 J0 N唔知新會唔會
+ Q) d, q- b: K! R8 q
0 d5 y2 }1 J2 J! p佢D野好似好貴