嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根7 c0 k/ z1 W! j$ |
外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋
/ a' G3 p1 _+ `" u請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   ) X: b8 h% ^4 R; {
很好看的高跟鞋
6 y5 V2 f# W( \$ }! Z2 L0 I: h請問是在那裡買的?
! c2 g% O2 |1 a
/ m+ C1 o6 D- `
淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   ) g' B# O  {# r
40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
0 Z) O- z0 @- ~1 J, V

3 D* j! Z& ]: \, c# {+ M0 Z如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   2 k$ v! H( I2 l3 C
請問有連結嗎?
1 P0 ~; q( Z8 Q& o

7 k3 f( W; e/ |5 J: J每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   
2 {! U/ _9 q9 N6 y  X- R4 W0 U
$ P* C) z# ]$ O' {# D& J0 [- l6 K
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
4 O2 e( z" `2 Z$ e+ r% T
" E3 k( z8 I  g* l+ i+ m我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,0 j; }7 @( q6 u" d- O& w! c

' a/ k; o; S5 _( Y6 z) g40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
( R$ M1 I8 X$ q% X# g1 h8 J" Y4 |3 B1 B- T- [
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
# h+ ]) M7 S. b7 k& S5 I! K: ~
  }  d- q- q: g. t* c不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢4 k7 [; d* ?& Y. S! n
: [& V' |0 _, M( B' O
===========================題外話====================================# c: F6 V8 h( A
1 n9 R, K8 I: s( H+ _3 K
暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用
5 E! f: s/ O8 n+ f3 l/ T" T* c9 K# S7 _8 q1 f
同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)1 B, y* @- b& e. {. ]: V
5 z* P3 G0 \1 }

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   , E( ?6 M( G# z2 R% J: O/ c

; Y6 j+ f0 q6 M% ^  O9 M+ z; q1 H! H% D: K8 u2 G1 H
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,
/ j/ h- B4 R4 B  S: m/ [3 ~" a3 a: q+ G- b: j4 I6 F
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
# m9 H2 N" L1 k, w1 U" s* U( a) P0 e5 h3 q) M2 {4 q  k$ r) m
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
$ K& W8 ~1 H: ]; O9 ~/ e8 M- J; _1 v  e9 a. M& L
不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
/ p+ S# l* |2 \9 k# V# A8 s/ P) S6 V6 D& d( G. s( j
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   
" N  p3 S6 @8 z% m) q" P. A' `
! Q  D$ {- H+ p- R
4 B( w7 I3 A& ]4 x. m2 ]8 T$ ~淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
6 J7 ^0 F3 I+ }# |& N& L' r
- T% k' F6 h- o# T9 W$ c, V. J" f, b% V( S0 P0 G
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
2 s& A! N5 J- O$ w2 ?8 ]1 V8 {
1 m/ E  [4 [5 U. Y反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)

: A, i% v2 b- n3 T$ a4 ^3 ?5 M$ h4 S! u% o

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   " t; A" L6 t0 H6 T8 _( n6 N
- x; y! z3 ?, l4 [
# a; Z* y  F5 N+ h

" a5 U. }+ l0 P( ?2 O' @我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,. _$ \6 D+ u' B, ~

% {& P! m8 ~' k; E; C8 j+ G1 @反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
8 u& T7 G* m" S

" s, a; H3 M5 r/ E4 _" G" ]4 v期待你的新目標!