嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根
2 ]: i! B$ H; A+ d3 H( L外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋
/ l9 P' Z, ?, `  B請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   
0 J3 z0 M2 ?+ @  _" r' s$ P3 }很好看的高跟鞋 # {: Y& F% E- J
請問是在那裡買的?
. d, T: u& K4 B# [4 \5 d
, ]* r' N  o, ~* b9 Y淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   
4 a/ `2 l. b% ?8 Q& W40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
/ E4 r( N" u3 R
0 H1 D/ K# k- i3 D3 q& u如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   
3 c. A7 e, [# j# l% H, c7 P: u請問有連結嗎?
6 F3 M1 g4 o6 s8 u3 p: |% Z' A
, b  w' \& y' D" ?& \( p. E每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   + P8 a% {: X; o

: t1 j3 U& u8 {) Q4 j% ?, D( X# h2 a' g* C, y
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
. h5 o1 o0 n3 j! p1 F" m( m

8 h# h4 b. v4 E3 o: ^. y我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,, i- R+ L5 s$ A
9 b# q4 F5 o( v" ]; e" I$ Q
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
& e2 s2 Z4 ~3 ^* z; Q" B0 d# M; A5 l3 Z/ o. {% i" _
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒," h1 G/ J5 b. a9 p
5 `' N& x5 q' [) Z& v
不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢
: q/ l# R' j* B8 }8 H$ l7 i8 w/ B1 F5 O% t1 X  `. B6 e/ |
===========================題外話====================================
6 [( r* a" E/ j; D
9 f( c& l) g7 R4 k8 K  b6 [暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用
* i- d7 D8 G% B9 u
, j9 K  H  N; v同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
; W9 ?+ |$ m: T; O7 ^& }0 i/ z7 w

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   3 w6 W7 W- _8 `+ y  i0 B
5 o* D5 E* P$ \# A$ \

9 p) v  s- K/ b$ X我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,
9 M  i( x' U- ~  I5 W+ e" w" o, u8 G6 h* i8 ?$ v
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
7 ]0 B% x% i5 ?. R5 R/ S/ ?" U5 Y) n
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,  R; y$ ~! E8 k

! a" K7 C4 i! r不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
( n4 s8 y( C8 ^0 l
' L" X7 [, J0 ^+ `9 r' Q淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   
- G- o( k5 t) T6 v  b+ w# I" V
  _: {7 d# C5 X$ T0 o* |! s7 b- x  A, A% }6 A
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
; R, K7 n" Y( V% w& Q' ]+ w: \$ m5 w' Z- G- w" z. Q
; g; z1 S% x5 U7 r
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,; e9 N# T: [  `* {+ K
* I6 j( y& B$ O+ J; a2 V, }( }
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
/ ^0 c, [; W) T+ `4 G( D
8 T: A4 X4 Z9 K# C; ]2 w" ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   5 w; s$ e) c  c8 S
+ T' c8 w7 R1 k' i+ f

) e9 q* T4 f9 ]/ C5 |
: N3 d/ V3 ~7 Y$ i9 W我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,2 p4 t3 u% S5 {3 C5 |& b$ @* {- x

2 T5 N1 |2 U' O4 m# i7 o( y3 c7 W反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
& [6 w8 G0 V9 X! x* x
" d+ V7 S% ]2 H: W) c% v0 a+ X1 g$ ?
期待你的新目標!