嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根' g% A/ z: L. Z
外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋 5 ^# q/ ]5 t6 x/ I0 A5 a4 f
請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   
4 |* k/ C4 P' o9 T很好看的高跟鞋 0 e& \8 L+ d- t* ~
請問是在那裡買的?
9 Z1 x9 M$ r% f  S7 O  T& ^. P  o& G
淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   8 [' `+ U* T5 Q; d" H% C
40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
" q0 ]( f$ B+ L+ p4 K: y

! N7 v  S& T) ^1 K% I如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   
' U- n, d. z8 w! m9 s$ \$ X! \請問有連結嗎?
9 U+ j, O+ d* ]0 C3 E: M0 ~* \% z# G
每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   3 a; z2 V$ y1 L% _! f: ~

2 t, q9 s/ e, _$ l) m( U
* K  L6 E. A/ }% W+ d; r9 w如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
* t$ L- B) E5 R2 P/ r9 u9 U% v' c* i7 g# j8 W* h
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,* M$ D+ X* r. a9 b. p1 N0 N

. _. Y% e! W4 f40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,9 z5 z0 K3 x$ S  y/ N
, C0 y* T: G: [5 S
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
, n1 @* l+ K- S: H2 |' r# d' h8 J
不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢3 G) S2 A7 n8 K  ?
* q/ y" i( f" {! \0 [# P+ u
===========================題外話====================================
8 V5 Z3 c% V. Z8 F' e# c6 m
! |$ _: I6 s1 [% {3 O9 i暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用; J8 E, v: ?. P

4 f5 J; k2 E' Z# ^+ }: k) r# e  t同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
* C8 a: ]; a5 T
1 o  x8 E4 O4 y7 L- t9 Q2 G; Y( [/ t[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:13 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   1 Q9 ^+ N+ y& e& L; W' C4 T

0 [' v1 U) [/ m# b, n
* g/ w. l/ `. e' A- \' g: R我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,; C1 G1 s: x  h. ?. U+ Q

4 y8 W; ^/ F  ~! g0 |3 E% W5 ]1 P; C8 n40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
! f) e7 n$ B9 B! H. I2 a' u  l( f1 ]* u
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,1 q4 A5 G3 O0 ^0 D. X

2 u8 [- q" e, K7 v不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
' @- W5 R/ g( C  ?3 G& ?  T
* _. z6 v  W1 n; A. J淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   
, G7 q; \7 S% P
/ d9 s6 f8 X2 M/ c
; X3 z# q- i. d1 ]9 }- }1 \淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
% H) y0 B8 v, H1 _8 E3 n! P; F$ |7 h9 O( {- ~
& \1 y7 h5 f7 J- h3 @
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,  B! W; ~) a, g" s

4 Q- b+ t; S3 ?+ h! b反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
+ @# R9 J- P" L5 Q0 n$ g( I" o0 `
  Y" Z! h8 T$ B& k% x; c- s6 P

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   
3 y2 H9 J) L2 T, h- A. A
# R  Y+ r5 f& Z; O
% M, z; u# o1 |9 j% m8 E, S# U4 w& k8 G2 `
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,( r1 K  u# E* v- e9 T0 R0 l7 h
) }- J/ S8 Q, Y  Q7 m9 d
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
& M, e* i. o# D" Z9 u! ^" `) ?0 w3 D9 v
期待你的新目標!