嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根4 F/ k0 `1 F. g; j
外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋 2 |5 ?" g) z  t" i% ?
請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   
' z' B0 c1 h* a# b很好看的高跟鞋
; F' Q, ^+ C, a& n% u請問是在那裡買的?
8 c8 r  e, e1 i  p5 L; M
) ^$ p: A( r9 m8 j& W淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   
9 T! w; u. B- m" S2 F40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
( r7 }# @6 p0 m6 y1 M  f( Y7 ]$ ]
7 D  m) o& K! o! `) G3 l如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   
  v* e, v* d  A& r5 R請問有連結嗎?
& C! d/ A7 a; w7 m4 e$ Q4 s6 _2 ~" q, _" Q/ A7 J
每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   8 h! k6 T2 b$ F8 p

& O, I! d/ C2 T) `: A4 o" v
5 V3 f, [1 Z  Q! q2 @9 [/ b如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
9 k% v& g/ M  l
% J- g+ h9 o0 D- I7 y" T
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,6 d  B' }- x' \3 C! }

0 C* r' L1 f% w0 E3 Q9 E40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
) V; J; R: L4 T7 a+ @4 s, T8 n6 H. d8 f. E/ J) ]& K& d, J- x
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,' m4 r/ w. x% S, _

. D  z+ {) j+ {% e# ~% x不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢
* W0 _3 e7 O0 G
3 `9 b# y& z, i7 j' _* ^===========================題外話====================================
8 T! d: h8 `- r) E% M- ~; Q8 a, [& t1 D' Z8 e) Q
暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用! E- X: H$ ~9 _& N

0 ^2 _, w( m8 C" J. i1 ]同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)$ u: {/ r5 D' {4 I7 ~6 |' U7 F8 }

8 b6 ?; }7 m3 U" Y, |[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:13 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   2 n+ m% m! ]) W% {+ R

' p6 I4 Z! V; B- f4 O0 l4 o6 P+ ^- j3 }' u! y* k% B; r
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,
1 d' S9 ]6 u5 @+ }) ~  S* \! M- G1 G$ t% K, Z& c
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,& L, `: c2 z4 W  y- C9 O% m4 I; L8 `

" M3 q: a% t( @4 @只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
/ M; E  D' v' f) e- x7 }" A. T. A, ~* g  ~8 S# ^
不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
" L& T: _5 j$ E2 D0 i

, S* S+ ~+ x! @9 M1 ~9 |0 J/ U7 @淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   . v# u2 ]5 b8 x& d" B1 `) K. ~
) v+ ]+ N. ^" B3 h3 D

8 M$ \6 u5 `2 k7 ?" t" l  i淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
7 z; M3 k" j" R$ t2 q' m
. {4 x& e. M8 N" E( w4 `6 g- U

1 ~8 T- r' c7 g6 t% S% _我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,* D3 ~; N# v2 @. E' ^
$ k: W4 x: Z7 N1 R
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
& c2 S& ^  U( M# @9 `( s3 ]1 U
9 W0 o( f. c6 S+ }! J$ D! b; s5 }

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   & ]6 }9 v9 ?0 o
* P* b. k" G2 A3 p. C7 J

6 B4 Z+ g4 O) z! D5 \
( k. T& [( _$ D我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,, i1 N2 G- D5 ~: b
3 x6 D, H  P. J' `
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
& v% H  B$ |) p$ I+ L

* p- ?+ [, q* R' k期待你的新目標!