嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買絲襪

引用:
原帖由 CYT 於 26-12-2021 13:10 發表   
4 V/ h" ?! m* v3 O  F3 ?我有一次去買我問店員姐姐其實男仔著絲襪會唔會好奇怪佢話唔會呀外國都有男仔著絲襪所以唔會覺得好奇怪我聽到佢咁我個心都定咗好多我主要都係去海港城嗰間多嗰間啲店員姐姐都好nice同埋可能我成日去買同埋幾乎次次都會揀好耐其實我己經喺官網揀定有咩款啱心水但因為官網會同店內存貨有啲差別有啲款可能冇貨有啲款可能官網嗰度冇所以次次都會揀好耐仲有可以join會員我都有join會員買得多就會有優惠券下次買就可以買多幾對
我多數幫襯香港站同萬邦行分店,我亦有會員卡(但係會員卡話卡主係女仔,可能同我幾次話幫人買啩,嗰個人size同我差唔多)。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 21# uniform 的帖子

我頭幾次入去買店員姐姐都問我係咪買俾人 我就細細聲話係 但之後喺海港城分店買熟咗 我就同店員姐姐講其實係買俾自己 依家次次去海港城分店 店員姐姐都會直接行過嚟同我講今次想買咩款吖 有啲咩新返的款會唔會想睇下 仲會

引用:
原帖由 CYT 於 26-12-2021 15:13 發表   9 L+ ^- H$ j$ }' W/ ^9 |; D
我頭幾次入去買店員姐姐都問我係咪買俾人我就細細聲話係但之後喺海港城分店買熟咗我就同店員姐姐講其實係買俾自己依家次次去海港城分店店員姐姐都會直接行過嚟同我講今次想買咩款吖有啲咩新返的款會唔會想睇下仲會
仲會咩?

回復 23# uniform 的帖子

仲會用ipad俾我睇下著上假腳的效果

引用:
原帖由 CYT 於 2021-12-25 14:54 發表   
# l3 S& }- h& @3 Z  I0 I) A係呀
1 b8 a- L5 p( D+ D) g/ ?, V/ |* f# q
我平時,也是穿平價貨品
3 h! ?' B3 p4 Z) U: l- z你花費不少

回復 25# joey221 的帖子

雖然有啲貴 但著絲襪的快感同埋絲襪的質感十分舒服 我認為係值得的

引用:
原帖由 CYT 於 2021-12-27 06:22 發表   
# W* O5 s3 U5 F9 K  d0 m: y雖然有啲貴 但著絲襪的快感同埋絲襪的質感十分舒服 我認為係值得的
0 o( [5 p7 W! W
! M2 {  j' l; w! F: y: K' t
可能特別滑,我也是非常喜歡穿丝

回復 27# joey221 的帖子

佢唔同款有唔同的質感 同埋佢哋的pattern有好多我都幾中意

引用:
原帖由 CYT 於 2021-12-27 13:17 發表   # P+ Y! Q) s% T! q
佢唔同款有唔同的質感 同埋佢哋的pattern有好多我都幾中意
* |7 A4 d$ o& Z$ |
( Y+ g6 j3 s' j! D看看我穿国內品牌! ?* A5 M. S4 i0 r
浪沙 20d 黑色絲襪2 l( |. b* j2 `# j* M
http://hkcd.tv/thread-80635-1-1.html

回復 29# joey221 的帖子

我都著開平價絲襪,感覺已不錯。將來有機會先試貴價的了。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

回復 31# pantyhosemancc 的帖子

真係唔錯㗎 款式又多喎

引用:
原帖由 CYT 於 2021-12-27 06:22 發表   
' Y* ]$ g2 M4 L6 T  @- T雖然有啲貴 但著絲襪的快感同埋絲襪的質感十分舒服 我認為係值得的
( R  @6 d9 M& O* Y
, R, R& A% J! n3 F$ t0 M$ ]1 G
呢個真心認同。
8 t) `4 t( w' f' ^. k2 W4 N4 k5 I% ]) W: [9 {+ G$ S' v# v8 a
雙腿被完全包住,其實好舒服
1 K" U# J1 C: C  a; m) e! ?. b3 E試下全身絲襪,仲更加舒服!

回復 33# 1677 的帖子

連身絲襪都有幾對

我去開沙田買,店員都nice呀,而且都仲認得我,但通常見到有3個職員我就唔太敢入去,雖然都認得我

成間野都係女 我入都唔敢入
/ g5 R  j  |5 [# [! I) K我淨係識得喺街邊檔買

回復 35# peter19470484 的帖子

我都係直接入去

回復 36# garfunkel 的帖子

唔洗驚㗎 直接入去就得 店員都好好人㗎

引用:
原帖由 CYT 於 2021-12-26 13:29 發表   1 A; }# ^% d  ~2 ~# v' y; y
我之後有一次去買 我主動同店員講話其實係我自己著 佢都冇乜嘢 仲好有耐心咁介紹唔同款俾我知 例如對絲襪係咩質感 用咩物料整 你可以問店員姐姐可唔可以feel下個質感 佢哋都會拆一對岀嚟俾你 ...
7 o5 A! @7 |* Q

" \6 l/ i: @$ c) s% ]4 B
* N' e& Q8 `! u: D絲襪可以試嗎?你講的店鋪係邊間?

回復 39# lcw23hk 的帖子

當然係冇得試 不過你可以摸下對絲襪既質地 係calzedonia 同埋我係買熟咗先講係買比自己著