嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次戴Bra Set落樓

第一次戴Bra Set落樓

早幾日同個Friend去玩,佢車我返屋企,我沖完涼之後佢急Call,原來佢某一次停車開門時候,跌咗個銀包,想我幫手在屋企樓下搵。我沖完涼就著咗個灰色後扣學生Bra,同灰色莫代爾女裝底底(就係圖中呢套),外邊著普通睡衣。收到Call就即刻換衫落去搵,因為諗住係深夜,而且外面都幾凍,所以就索性只係換去街衫,裡頭繼續戴住個Bra同女裝底底,外面著件大褸(拉鍊拉得好高)落樓。7 R4 O* O! d( u  j
0 N" K( z* n$ z3 ]. N+ E/ M, J
第一次戴Bra落樓(著女裝底底出街好耐以前都試過一次),仲要問看更有無見過銀包,係幾興奮,不過一D都無緊張,覺得都好自然
6 d* o, M$ X2 l- `% o/ n% b
$ n: e/ T8 J2 L# G. X0 L抱歉我唔會影著上身後效果圖
' g7 A* `7 O6 c, W7 c' L1 g
. O) M6 y/ B- S* C6 ~! I' W[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2022-2-5 01:47 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

wow! 不錯不錯很美
8 y0 z1 M8 v+ e( ~- k很正的體驗

冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街

多謝分享...............

樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街

CD中與別人互動$ Y4 I; o$ b+ k7 o9 k) u
是很刺激的體驗

不錯呀, 謝謝分享~~~

內變係好開始,著得多就慣。. [* e1 X% F/ V6 `! I; a% h0 d

( l$ h: `, x0 W  G( i( e我自己早已經日日著女底,
- Y2 A! [) Q$ |6 d: i* K甚至唔慣著男裝底褲

引用:
原帖由 nightmate19 於 2022-1-20 10:08 發表   1 [3 h8 Q7 `8 e4 K8 o
冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街
( K4 ]3 X: Q! S$ O

0 K5 C& Q8 u. {" X, F' y的確係,但日日返工都要見好多人,所以對我來講就好難做呢件事,只可以深夜有機會先咁樣玩下(當然我唔希望我老友成日唔見銀包)

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 12:49 發表   0 V* \# |$ C3 W% T1 S
樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街
$ Z1 m# Z* b! b" x6 k0 N
6 F+ V7 z8 Q6 ]) p$ ^$ g$ P8 u其實真係講緣份啦,我之前故事有分享過只著學生Bra同女裝底底,在我住的樓層及後樓梯野外露出

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-20 14:13 發表   ; a  }7 `# k/ k8 g3 K1 M3 m
CD中與別人互動
* `( F, `* p( c! `# T是很刺激的體驗
0 J) S* k$ W! Z3 D
- B9 v3 B; }) Q0 D4 J" p& Q5 z* g嚴格咁講我只係TV,因為我只對學生Bra同女裝底底有興趣,其他都無興趣;但體驗確係特別

引用:
原帖由 1677 於 2022-1-20 14:51 發表   6 G% I2 C0 r9 I
內變係好開始,著得多就慣。; M7 d. I* x2 K( G" y! J

) y3 o3 B1 n/ r* K8 s& \7 J5 J我自己早已經日日著女底,& u; [2 M& ~1 R4 e1 |  O6 ~3 P8 [
甚至唔慣著男裝底褲
" Z9 e2 h% W- d5 t1 p+ t  E! t
0 ]7 M( p& n  M$ H2 O- _可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到0 C. `2 k# O6 S: r2 _

" Q) G( [) i( P' K2 Y* A+ l2 A& R2 {我早幾年在外國讀書,自己一個住,就話可以無時無刻著Bra同女底,不過當時無著出街的想法,依家回想都覺得可惜,當然應該要趁當年在比較開放的地方咁樣玩

有 cup 的 bra
. z+ l1 T; |: J. y就算有外套,
* y* K+ h6 k0 p' k" m) Q都覺胸前 有凸咗出嚟
% P+ F* J: ]- N, F% Q
6 g: `$ @( e5 j; q* t3 V[ 本帖最後由 misslady 於 2022-1-21 10:02 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-1-20 16:46 發表   
7 S* j- K- y- k% ~" C% u有 cup 的 bra
7 P4 Z3 _$ b# H5 T/ R  }就算有外資,
, J; U1 }. A% z2 F都覺胸前 有凸咗出嚟
: a5 g6 ^" o  @/ J- z, M/ L

5 W. m  X* M3 O6 E5 {6 dThats why件外套拉鍊要拉咁高( u  I1 }2 C! o8 s# I1 K2 b
- ~$ z8 X! Z! `  K# ]9 X( E6 L
依家淘寶緊圖中呢款後面有扣,前面有墊的學生Bra,拿走裡頭個胸墊,以後再有機會著出街都安心D,或者屋企裡頭著都無咁礙眼(唔想比老婆以外家人見到)
: J+ Q9 O; ~" J% ^, R4 l# C* }& ]) B" Z0 b! }6 C& H1 Z; |% T
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!! A- L# ?# P$ O% ]# ?( V

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-1-20 15:35 發表   
( }6 [# z$ \( w% H; {: s# u: q" D: c3 d- R: D, b' T

. U9 e5 A! f: `( X可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到
( U) u  Z  _$ s) i
+ l5 `$ W  U' X我早幾年在外國 ...
( h7 p- R/ X, q4 G2 o$ n+ C$ R
師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下: q+ s# r/ A9 X
% P+ {2 f1 ^# R: @* B* W% e$ k2 Z' T

回復 14# Johnlovebra 的帖子

有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去8 p* |8 @5 l# m
所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:46 發表   & U9 Y0 A$ H0 M6 r3 k- ~
有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去- y2 ?$ a+ W9 G7 T# v: p
所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街
# Q7 G0 G8 ^9 ]  J
; C/ q2 G8 B1 z9 R0 k
我同你地有D唔同,我只鍾意學生款Bra同女底,其他就無興趣;著出街就視乎緣分啦,視乎能否夾到天時地利人和啦

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:39 發表   
; T! N5 U3 Z4 h# {0 i6 Q1 U: _5 Q  t) y3 n# _3 v& E7 s  W
師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下
9 a. E. n+ m1 e3 y1 W) t% e

& I7 D, P- Y" a4 n! Y5 E我第一次同太太講,佢話佢無覺得變態,Instead係覺得奇怪。無覺得變態我已經覺得好好,因為我知道,好似師兄你太太咁,有類似想法的人好多

以前讀書時就經常