嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次戴Bra Set落樓

第一次戴Bra Set落樓

早幾日同個Friend去玩,佢車我返屋企,我沖完涼之後佢急Call,原來佢某一次停車開門時候,跌咗個銀包,想我幫手在屋企樓下搵。我沖完涼就著咗個灰色後扣學生Bra,同灰色莫代爾女裝底底(就係圖中呢套),外邊著普通睡衣。收到Call就即刻換衫落去搵,因為諗住係深夜,而且外面都幾凍,所以就索性只係換去街衫,裡頭繼續戴住個Bra同女裝底底,外面著件大褸(拉鍊拉得好高)落樓。, g# K& n+ z$ y/ P+ r/ m0 R* A

* c4 l4 s' x; f2 v% |) Q8 |第一次戴Bra落樓(著女裝底底出街好耐以前都試過一次),仲要問看更有無見過銀包,係幾興奮,不過一D都無緊張,覺得都好自然  Y& I/ R: u- U, ~% C5 ~1 o% r

. }% Y3 P* z0 h3 f) G抱歉我唔會影著上身後效果圖! C! u1 U' L$ t% ^! ]

' ~! b& V. a7 c" h. w5 D[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2022-2-5 01:47 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

wow! 不錯不錯很美
7 r- u1 ]4 X& l% Q; b2 r+ a很正的體驗

冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街

多謝分享...............

樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街

CD中與別人互動$ b' |: W* I$ p* X; H
是很刺激的體驗

不錯呀, 謝謝分享~~~

內變係好開始,著得多就慣。% g2 k4 j$ e: G! {% r
/ n& D, J* s% _
我自己早已經日日著女底,: z1 p- c' f/ E) W# j! L# U( T
甚至唔慣著男裝底褲

引用:
原帖由 nightmate19 於 2022-1-20 10:08 發表   ) K  ~, z. j  J
冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街
& q: ?3 K6 ?2 {6 D, J
  c1 Z" @4 ?& Y0 A
的確係,但日日返工都要見好多人,所以對我來講就好難做呢件事,只可以深夜有機會先咁樣玩下(當然我唔希望我老友成日唔見銀包)

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 12:49 發表   
  H9 O3 @' m8 e+ ]/ z樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街
  M0 E3 M2 P. _6 _1 _
6 [- N8 v3 ]: x% ^3 @; N
其實真係講緣份啦,我之前故事有分享過只著學生Bra同女裝底底,在我住的樓層及後樓梯野外露出

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-20 14:13 發表   . s8 I/ ^4 S9 A6 ?4 {( H
CD中與別人互動" }2 d4 L2 e9 \: E
是很刺激的體驗
7 |0 s" h, R$ c4 j$ k  I8 A
) \4 N7 j# K: G& V5 S嚴格咁講我只係TV,因為我只對學生Bra同女裝底底有興趣,其他都無興趣;但體驗確係特別

引用:
原帖由 1677 於 2022-1-20 14:51 發表   
& u: g: e' e& o; L+ J$ K2 q# R內變係好開始,著得多就慣。' U# i# B8 a. r2 d" a4 J' N" M" \

) t# a/ E+ W" C5 \6 Z我自己早已經日日著女底,
& Y6 p# [3 v0 m5 p* N# i甚至唔慣著男裝底褲
  S% N4 x3 ^6 a" F) P5 U3 M& R5 z# j* j9 O( [
可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到
$ {$ K$ ]7 L+ e6 D. L. ]6 T3 c
( S1 U; S; e! b+ k我早幾年在外國讀書,自己一個住,就話可以無時無刻著Bra同女底,不過當時無著出街的想法,依家回想都覺得可惜,當然應該要趁當年在比較開放的地方咁樣玩

有 cup 的 bra * c& |9 w+ W3 W* t2 a$ G9 G
就算有外套,1 `  Q4 a' f, j: J, {
都覺胸前 有凸咗出嚟
$ G  l! Q2 _$ u0 r' @6 f; L% h0 u2 v+ ^
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-1-20 16:46 發表   
( r' t+ Z) V4 W5 q, l有 cup 的 bra
  y& I9 s6 V: u/ Z' e, p就算有外資,
" m2 z4 o- O# W都覺胸前 有凸咗出嚟
" E6 m. z7 I3 q$ |- K! J4 Y. M
2 y+ Q+ y" _$ o0 Y
Thats why件外套拉鍊要拉咁高
- o; m+ x* I' L! [* L; b3 v' l1 E6 k- Y: v5 F: @& D: X
依家淘寶緊圖中呢款後面有扣,前面有墊的學生Bra,拿走裡頭個胸墊,以後再有機會著出街都安心D,或者屋企裡頭著都無咁礙眼(唔想比老婆以外家人見到)
0 h7 N- _+ k9 E: _) S* f
+ Q! G/ V# N7 {" m( b7 c% i[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2022-1-20 19:00 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
! {2 B& C* A) V/ V8 D0 M

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-1-20 15:35 發表   7 i. k5 q# d3 Q! b! d

0 p3 p9 X: ]5 x3 t+ u' k. \4 V/ t' s' B
可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到
& ~) q  a% p' v' C- f1 ?, N; ?8 V! p6 F
我早幾年在外國 ...
) v% j/ p6 Q( J$ s% j9 S師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下  [0 [) @9 b/ [  {! W! _/ E3 d" J
5 T# I% q* U. |1 ]3 g8 p

回復 14# Johnlovebra 的帖子

有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去
$ l. ?. d: d; `/ T1 f3 E( K所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:46 發表   , E7 r% H. Z; d6 p) `' E7 I( \4 n% }% p& d3 l
有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去
5 K8 T. |1 T  z/ \7 Z所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街
0 U1 r7 V* P- O/ c: ~( f! M9 e+ e- s1 e. k4 n; L! K
我同你地有D唔同,我只鍾意學生款Bra同女底,其他就無興趣;著出街就視乎緣分啦,視乎能否夾到天時地利人和啦

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:39 發表   - W2 J  L( R" d& O& q

- Q: w1 @8 p# V5 v師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下
) }0 x3 F* V4 T0 O, I/ B3 ^4 X
4 d1 R% i4 Z/ F我第一次同太太講,佢話佢無覺得變態,Instead係覺得奇怪。無覺得變態我已經覺得好好,因為我知道,好似師兄你太太咁,有類似想法的人好多

以前讀書時就經常