嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純約炮 TG group (謝絕7頭)

純約炮 TG group (謝絕7頭)

為咗比一心想約炮的人有個真正的約炮平台,特意開此group。
7 F2 Y0 C* y" f2 R2 C* E1 V( F! @
https://t.me/+GselD9MhI_k2NGU1; `" |- H9 D  D/ Y# e
- Y3 v: G. k4 K  q* W2 \
任何類似 Alexia 呢啲7頭,請勿入group
: y; Q/ R! m" ]1 E0 I+ Q. m; u( \" C
  s( i6 J) ?% G" G* N; w* ?( i[ 本帖最後由 kinkikeith 於 2024-5-5 13:44 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

再次強調,呢個係約炮group,要吹水唔該去第二度。

已入 thanks

條 link已過期,請問一下有新的嗎?

錯link?入唔到呀

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2022-3-2 10:40 發表   
" X2 w0 ~9 o$ J. V" z錯link?入唔到呀
; k1 Q" D3 q9 |$ B( f+ \
) j& H' s) W& ?8 B! |* R2 O$ B. b1 x( l
已更新了,你再試下

都係入唔到

引用:
原帖由 Kison199 於 2022-5-28 18:41 發表   % Z. g/ B9 K2 ^* |: R0 q- R
都係入唔到
  b/ R. I3 K) E' Y- z0 \0 y2 @8 R5 g4 t
可能係你唔夠硬

有没有伪街群啊

引用:
原帖由 Sunnycd 於 2022-5-29 12:55 發表   / Z/ _# r' W  w  V/ C. V+ Y
有没有伪街群啊
0 ^: a$ k7 B  Z$ C. s! a' r- v2 e" V% \. q
請留意標題

回復 9# kinkikeith 的帖子

硬唔硬就要試過先知
. b$ N( B" v3 D* H) p) l
% ~/ R# ^' e$ F. c  Y[ 本帖最後由 Kison199 於 2022-5-31 07:12 編輯 ]

引用:
原帖由 Kison199 於 2022-5-30 16:21 發表   & v. c+ G& C6 ?  ]4 l
硬唔硬就要試過先知
* d( A9 P+ }* P* S/ g* s& d
& \4 Q  _# G, k+ Z$ d) V0 L: J% }
唔止要硬,仲要大支

已經冇左?

入唔倒喎。。。。

入唔到
一個似胖虎的直男卅185cm卅Teddy Boy
TG --->https://t.me/DMJbxox

引用:
原帖由 delhang 於 2022-12-12 15:46 發表   
8 D1 @& ], o4 F入唔倒喎。。。。
$ W/ G( j' R) h/ n7 ]6 S
1 |% b- l, N4 {* H9 Z9 H; {2 `+ s硬咗之後再試下入

之前join過但係唔小心退左,可以入返嗎?

引用:
原帖由 Kelkc 於 2023-1-8 08:55 發表   8 d( I7 m, @, Z9 S: U  }
之前join過但係唔小心退左,可以入返嗎?
! G3 [# z" q4 Z4 R$ ^

& c% b# b% r% o& s! E) U( d唔可以呀

can send me also?