嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純約炮 TG group (謝絕7頭)

純約炮 TG group (謝絕7頭)

為咗比一心想約炮的人有個真正的約炮平台,特意開此group。
1 G& @* v8 t2 l+ h7 m* Z/ L7 e6 u  q/ c# Z
https://t.me/+GselD9MhI_k2NGU1
# p* O. p, k& B/ v: e4 v' x/ g
! Z9 Z  ?4 o; W+ k+ c任何類似 Alexia 呢啲7頭,請勿入group
* _  @9 v- B3 E4 Y$ y( ~5 u3 ^
4 d$ V' Z4 J4 ^  C[ 本帖最後由 kinkikeith 於 2024-5-5 13:44 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

再次強調,呢個係約炮group,要吹水唔該去第二度。

已入 thanks

條 link已過期,請問一下有新的嗎?

錯link?入唔到呀

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2022-3-2 10:40 發表   
4 U1 ~( ]0 S  ~4 h6 {錯link?入唔到呀
( n- N0 e, J! H) q! v0 M, }( d7 T% }, N4 j
已更新了,你再試下

都係入唔到

引用:
原帖由 Kison199 於 2022-5-28 18:41 發表   
& v: |5 s/ U, b! S( O& r- b都係入唔到
! n4 X5 }+ g5 n) G9 S) l5 a' W2 T" ]& a3 E
可能係你唔夠硬

有没有伪街群啊

引用:
原帖由 Sunnycd 於 2022-5-29 12:55 發表   ! Q1 ^7 \/ F. t
有没有伪街群啊
1 W( B6 _. n- L1 [2 E% w: I  S6 d6 m- r: W
請留意標題

回復 9# kinkikeith 的帖子

硬唔硬就要試過先知3 X9 {: F2 L1 p; W
$ T9 R! s/ \5 N! L& w& Y8 o

引用:
原帖由 Kison199 於 2022-5-30 16:21 發表   
  W  F7 ]% |$ b, E$ g3 f. a0 O  Y硬唔硬就要試過先知
- y: O7 l+ f4 N; r0 m
$ r9 J+ q, a0 v7 t: W) v5 O唔止要硬,仲要大支

已經冇左?

入唔倒喎。。。。

入唔到
一個似胖虎的直男卅185cm卅Teddy Boy
TG --->https://t.me/DMJbxox

引用:
原帖由 delhang 於 2022-12-12 15:46 發表   
- R# D! ~# S! L( v# s& ]& P! u" E入唔倒喎。。。。
) \" Z* X" ^+ Z1 M/ B2 L
" Q# k9 {) O# A) H/ c
硬咗之後再試下入

之前join過但係唔小心退左,可以入返嗎?

引用:
原帖由 Kelkc 於 2023-1-8 08:55 發表   
( s" g1 C4 s& H/ s/ m& j之前join過但係唔小心退左,可以入返嗎?
" A1 J# q! o# W
+ S0 \/ d8 U. k唔可以呀

can send me also?