嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純約炮 TG group (謝絕7頭)

純約炮 TG group (謝絕7頭)

為咗比一心想約炮的人有個真正的約炮平台,特意開此group。. x  T" V7 ~4 D9 W5 q  S

% T) \" W' E5 `: u: M* fhttps://t.me/+GselD9MhI_k2NGU1) V8 u% F& Q% |! i

. i8 Y0 ^' P6 i- _- _. Z任何類似 Alexia 呢啲7頭,請勿入group
' c( J# M! a# R3 L% _& M9 B8 K4 K# r- F
覺得好的就按一下感謝吧~~

再次強調,呢個係約炮group,要吹水唔該去第二度。

已入 thanks

條 link已過期,請問一下有新的嗎?

錯link?入唔到呀

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2022-3-2 10:40 發表   1 c' e, X0 _2 R1 f8 y1 E/ K
錯link?入唔到呀
9 f7 Y: a, q# M# H! J" j1 x# w
$ |* S" m3 B9 H! w已更新了,你再試下

都係入唔到

引用:
原帖由 Kison199 於 2022-5-28 18:41 發表   
" t7 j. z& }) O都係入唔到
' c0 m3 M9 x* l; o4 F, Q9 c
: I' b- i- q+ y可能係你唔夠硬

有没有伪街群啊

引用:
原帖由 Sunnycd 於 2022-5-29 12:55 發表   
  K2 G: m, c: q0 Q0 T6 Z: G有没有伪街群啊
& T6 C( Q7 X% C8 w

1 _- g5 H5 A- O' j請留意標題

回復 9# kinkikeith 的帖子

硬唔硬就要試過先知, Z' A# V2 G/ M" T3 e

( Z- S/ ?( j& T  v/ j6 ^[ 本帖最後由 Kison199 於 2022-5-31 07:12 編輯 ]

引用:
原帖由 Kison199 於 2022-5-30 16:21 發表   
; P4 U) M" Q: W( ]9 v, C硬唔硬就要試過先知
( ?8 \& c; \" v
4 y. M/ q* p. g/ L9 |唔止要硬,仲要大支

已經冇左?

入唔倒喎。。。。

入唔到
一個似胖虎的直男卅185cm卅Teddy Boy
TG --->https://t.me/DMJbxox

引用:
原帖由 delhang 於 2022-12-12 15:46 發表   1 i3 q: I/ v$ e& H1 m
入唔倒喎。。。。
% T. J& l' r7 {: X) _5 C- @$ s3 }8 m# _
硬咗之後再試下入

之前join過但係唔小心退左,可以入返嗎?

引用:
原帖由 Kelkc 於 2023-1-8 08:55 發表   " Y0 \) b# T+ M8 f, c: p' {
之前join過但係唔小心退左,可以入返嗎?
2 f( T$ x1 Y" m+ ~0 _% r- v% O2 j, D+ A% E1 ?; y; T
唔可以呀

can send me also?