嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

前幾日屋企人外出好夜先返,而且十分凍,所以自己一個落去買午餐…我又戴Bra Set啦% j, A0 \; @+ M( o, s$ l) {# O/ L
7 |- H' a+ ]' Z, W
今次呢套係6ixty 8ight少女Bra Set,但因為實在好凍,所以加多件淘寶買的莫代爾吊帶背心(如圖),尤其呢個Bra比較箍,所以非常好Feel;外面著正常去街衫同大褸。不過因為吊帶背心屬於交叉帶款,實在好容易露肩帶,如果無著大褸就肯定會走光,著上大褸走光機會就較微。其實…我真想知道當日出街過程中,我有無不慎露出吊帶背心的交叉肩帶!
- U9 G9 n; u0 i* s' r# f+ T
* l: q, a. @/ J! |6 ^) O& e除了去買午餐(無錯,當時正值中午!),我亦去到屋企附近一個商場,在一間Bra舖研究有無邊款學生Bra我有興趣買,亦曾經走入6ixty 8ight分店看看最近有甚麼新款的Bra,可惜款式不太合心意,所以空手而回
# E& B1 c3 b  v# C5 t
  n$ s* G, Y/ J7 _2 ?是次外出期間曾經兩次問店員我需要的物品有無貨,亦曾同老細講過一次電話,總計大約一小時,繼上次戴Bra Set落樓、在屋企附近找尋老友的銀包後,又一次戴Bra Set外出,而且時間、走動距離都比上次倍增,實在太刺激好玩!1 E1 Y" L9 ?- d( B
4 N' _: M% @  _/ A; R3 n
期待再下一次戴Bra Set外出,到時候再分享
' U5 ~- T! X: i3 N. I1 C0 j3 L
9 R! k9 ^7 z0 v0 n[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2022-2-5 01:47 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# Johnlovebra 的帖子

6ixty 8ight少女Bra Set 應該係都唔肥啦 ,因為6ixty 8ight少女Bra Set都係比較細

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-5 02:14 發表   / T/ b3 u& G" U2 p. J0 e  B5 q8 Y8 J
6ixty 8ight少女Bra Set 應該係都唔肥啦 ,因為6ixty 8ight少女Bra Set都係比較細
4 E6 ?3 ?" q) q% F4 L6 O  M% Q- p

* G0 F8 |" x% W9 e, Q- c最緊要著上去好Feel,呢套我依家都著緊

好好享受下

多謝分享....................

Self Love 屬幼邊
9 l2 d: x0 ?( M都幾靚
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

妹妹都是喜歡少女風

引用:
原帖由 p12345 於 2022-2-5 17:14 發表     b, z3 q4 Z2 l, [5 F
妹妹都是喜歡少女風
, k* G- e3 o! f) P4 y3 p: R( e
9 r% a4 i1 j- D. P" M我只係鍾意少女款、學生Bra,其他就興趣不大啦

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-5 02:26 發表   
' Q1 c1 G* C5 |
4 R8 `& A# j0 {& ^& ~+ ~6 h8 F' a4 j( P0 ?- G- k* P. D- x+ e8 \
最緊要著上去好Feel,呢套我依家都著緊
% ^. E+ W( S9 j, ]/ \

% d5 s& |3 d. ?2 t; m好享受。
享受 一分一秒的 CD

可有穿上後的相分享呀

引用:
原帖由 phbaby 於 2022-2-6 20:41 發表   - O1 K6 E; P2 n5 Y! z
可有穿上後的相分享呀
" q% E+ h1 C) X+ r
4 S2 v# m# M1 z6 J& Q( J1 V' c不會分享穿上後的相啦

多谢分享喔

下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇

唔錯唔錯, 我都希望將來有機會帶bra 去街~

我都試過冬天著bra出街,薄墊款,我大部分bar同底底都係6ixty8ight

不錯!! 不錯!!' `1 R* ?- y4 f* T: N) _" J' [! L" E

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
  D& p. j  ~( H; i0 A% @2 p) T' @% P3 |下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
- [  `. @( [. G; P) X. _- |( i, L" Y4 Y# U( f) B
要有機會先可以啦,雖然我都好想快D再有呢個機會

引用:
原帖由 kk012003 於 2022-2-7 17:13 發表   
) J. ]; z8 l  J" \, G唔錯唔錯, 我都希望將來有機會帶bra 去街~
5 F6 Q9 m0 n6 l1 T

) P# y; O, ?4 Q7 W# R& {5 X0 a4 R會有機會的

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-7 19:52 發表   + l% U5 i' o$ e
我都試過冬天著bra出街,薄墊款,我大部分bar同底底都係6ixty8ight
+ m4 X6 x. `/ Q& ~( A
8 c- O9 z% p; `* i, a& I有興趣睇睇你的薄墊款Bra的收藏