嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的珍藏校裙

我的珍藏校裙

今日想同大家分享下我部分珍藏嘅校服裙、唔知大家有冇同樣收藏?
8 L. o# J& T7 K$ @: _1 g
' M& Q4 n% o. Z6 L( L+ ?/ X[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-12 21:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

全都穿得下嗎 想看穿上的照片

引用:
原帖由 vicky_lin 於 2022-2-7 13:49 發表   , z6 S9 E# c4 n1 c2 s$ h
全都穿得下嗎 想看穿上的照片
7 Y! b! e8 g; z
有啲著到、有啲著唔到、要等屋企冇人先試吓影

厲害...................

堅呀

哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -0 m5 \8 }+ N# g
如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-7 17:14 發表   
1 {2 G% r. {' c% |! [# I4 |# W哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -
/ X$ A  r# a0 Y  S1 j如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...
' A  e0 ]! E! X4 R5 Y
我全部都係自己買、我買都係二手、基本上愈舊愈好、如果著唔到嗰啲可以打J用、又有學生妹原味🤤

第一張藍色呔個件係CC?

好羨慕可以穿這些衣服上學的人
4 W# g) S' I, o* Y* w9 L7 S有些連身裙好可愛

不錯!! 不錯!!' A9 N: ~" @/ n  Q" B7 ]' X# V3 v
想看穿上的照片......; T$ S' a2 Y& d' R" K

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-7 19:21 發表   0 N1 a3 z# V9 o' r' m1 X
第一張藍色呔個件係CC?
! U0 N" E& b! n* i
係呀、都係我超鍾意嘅一條4 A# V/ m9 V9 t1 f& w& n, V5 E, l

2 F) D( j. t" u$ S0 q[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-7 22:19 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-7 22:18 發表   
9 \& N/ B( b% F! c! s2 m& ?' Q8 E( y% ]2 L) o+ |& Q8 g
係呀、都係我超鍾意一條
! r# H9 f) o+ ?- H3 }* o  ]5 G8 K
我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服
/ M- M$ E) K$ D) a8 I( c$ @/ y
+ V' P7 w" j6 X1 @6 \4 [- b0 [# o: A, _& Z. Q. T% S# ~

[quote]原帖由 KT4135 於 2022-2-7 22:36 發表   1 ~1 X1 X) Q% p7 g0 o
& S. d3 e% s% a
我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服
1 u/ e' J" L, v8 {5 W' G; Z" f) }# v& h
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?9 b( w7 \/ a* p$ q# D

% j7 ?# ^0 p3 Y: k' l/ P( j[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-8 06:11 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 00:29 發表   
, s2 n2 @6 z9 }$ }; ?) S4 ^! s6 b/ C: y3 z8 c* a! s
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
  f) d: Q9 s0 z7 ~3 T) z! T
全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋9 o( d5 z  a" ~/ k* a6 l2 f
以前有其他學校,但係賣曬黎買CC

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 00:57 發表   . [" W" A( A8 H2 ]6 i+ Q
- |" [, V* W6 o+ r; ^) z& Q3 l
全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋9 O9 \+ K; z9 N1 P0 O6 }: ?
以前有其他學校,但係賣曬黎買CC
* v; B) N# p+ l) x5 H$ t% I7 j5 O; s6 M
點解咁鍾意呢間?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 06:18 發表   ; `$ M5 D0 T9 l, Q
- k4 W& D3 D& Z6 D
8 r3 J; H, l; u; q* e9 V# L
點解咁鍾意呢間?
6 d* k- W; o) Q' m因為多fd讀呢間

都幾多- ~* U% d- W3 N4 |3 T! X
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 12:10 發表   
; G$ b5 E3 I+ X7 z8 {" t9 A* n* i8 P# l
因為多fd讀呢間
, O7 k0 C& M. R$ J3 y0 p) |多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者攞咪可以?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 19:07 發表   ; I4 C) M* ]6 n- W7 R  h2 ]& G" d
" ?; v8 a* Y4 n  x* K" ?
多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者咪可以?
+ }* b& q5 O/ n9 ?* l! [  R
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
9 U' Q& K  g( v% O1 i
( @+ p+ e5 `3 C8 _+ j: S) ^[ 本帖最後由 KT4135 於 2022-2-8 23:32 編輯 ]

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 23:29 發表   % j4 Z+ L& a, p+ a$ i, h4 J
/ s) C/ a; S$ N7 W- k% e9 b
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
# _/ w/ R. R9 L  f& k) H( l. A但係我覺得著耐咗先有真正校園味、啲裙每日包著妹妹身體、可能會著好多年、新嘅完全冇呢啲感覺