嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的珍藏校裙

我的珍藏校裙

今日想同大家分享下我部分珍藏嘅校服裙、唔知大家有冇同樣收藏?
8 Y0 Z, G6 r, e2 b; _3 P  l( Q& b1 j9 R1 I0 M
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

全都穿得下嗎 想看穿上的照片

引用:
原帖由 vicky_lin 於 2022-2-7 13:49 發表   
# `" Z. I2 Q' q2 G* @) h全都穿得下嗎 想看穿上的照片
' Y* D8 |3 b. I* {* L, d( }% \& X5 N
有啲著到、有啲著唔到、要等屋企冇人先試吓影

厲害...................

堅呀

哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -0 D8 x" h3 w/ N) o9 A
如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-7 17:14 發表   6 y! I9 u% @8 o5 s8 f1 L
哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -7 L  d7 U. ^  X' j5 L/ b
如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...
, H7 M5 N  B. U0 x/ `; Y我全部都係自己買、我買都係二手、基本上愈舊愈好、如果著唔到嗰啲可以打J用、又有學生妹原味🤤

第一張藍色呔個件係CC?

好羨慕可以穿這些衣服上學的人
+ e# N3 [8 k# A. H8 Z3 u  r. |/ l8 f有些連身裙好可愛

不錯!! 不錯!!* ~& l  V7 n4 I' z
想看穿上的照片......) O5 f3 n5 M2 T+ Z! Q9 T. o7 X

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-7 19:21 發表   $ n2 a6 \. x! H- ?
第一張藍色呔個件係CC?
6 E7 @5 o9 H# o, U% b4 V9 H
係呀、都係我超鍾意嘅一條6 F* s7 x$ f& C7 Q9 v
; w+ Y! P& u# }$ }/ P, z7 i. N

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-7 22:18 發表   
  q0 M9 J: B9 e
% @" H( `- H1 P1 U& ^係呀、都係我超鍾意一條
  Y+ }) T, L: N我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服. x  d' Q8 ^1 x( ?5 t* v& G

, ]& w1 S" V5 J# P' t' a- |2 }  C1 c* y

[quote]原帖由 KT4135 於 2022-2-7 22:36 發表   - u' `, c3 Y( J9 H

) X$ Z7 U* i1 R, h4 @6 R我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服
1 z" P* t5 E4 R% x! [  ]! |* c! C2 O) Y) |' [& W
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
0 c  [& C; d6 D3 E+ }/ O% h; G+ H. y# c
2 P2 U* y8 i7 z6 }- t: b[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-8 06:11 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 00:29 發表   0 g4 j* p4 {3 s  L: G" e" ]

: @0 t( i* x+ T全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
" e2 l3 S- H# \. f/ i0 |
全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋
9 i# q0 e5 c% x) O( u9 k以前有其他學校,但係賣曬黎買CC

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 00:57 發表   
1 W. t2 M1 y0 s8 G8 I
' `/ P- A4 q5 h全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋
8 F/ J  u8 K9 b2 G8 s以前有其他學校,但係賣曬黎買CC
% D7 m6 D$ E2 s) Q
" c9 h; Y, V# A) a2 e. ]5 C/ t點解咁鍾意呢間?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 06:18 發表     D- q1 U8 E$ o3 u1 M: P( B2 P
/ ^( O  A1 `$ {8 Z+ A
* @0 e5 ?+ v4 f; \' N% p1 D
點解咁鍾意呢間?
: ]; F, E8 f0 [5 C
因為多fd讀呢間

都幾多/ j% p* }) A' e1 j& ^* z9 F
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 12:10 發表   
. u1 o+ i$ R. C8 J% X* ]
! [' m$ D# r) i因為多fd讀呢間
1 F, W" w. g& q8 i多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者攞咪可以?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 19:07 發表   
6 W; ^0 ~% e* J- m) u/ {4 q& e
2 q4 T- c5 F0 Q( R多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者咪可以?
1 K8 Y# D  I. z+ T+ k- s# B
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服6 Z, x: T7 P3 [+ T. o8 o. M' |& n1 D
+ ]# m2 G/ ?; B' L" Q

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 23:29 發表   1 U3 R( T9 i, W* Z) U0 s5 }) z
: A' I+ l; ^: {* Q- h# D
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
7 B" d: R& i6 Z7 g; M3 ]
但係我覺得著耐咗先有真正校園味、啲裙每日包著妹妹身體、可能會著好多年、新嘅完全冇呢啲感覺