嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的珍藏校裙

我的珍藏校裙

今日想同大家分享下我部分珍藏嘅校服裙、唔知大家有冇同樣收藏?
3 z8 }% H. p& m
* i; B; r2 n) L5 u[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-12 21:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

全都穿得下嗎 想看穿上的照片

引用:
原帖由 vicky_lin 於 2022-2-7 13:49 發表   3 @& d( Y3 B1 Z. b& |6 i
全都穿得下嗎 想看穿上的照片
6 t4 Q4 n3 M) U+ @8 H% t7 m& Y
有啲著到、有啲著唔到、要等屋企冇人先試吓影

厲害...................

堅呀

哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -6 P0 E- o  I, ?3 g( g3 L# `
如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-7 17:14 發表   
( C$ u* \) C% Q' n  _4 ^哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -
9 L. P  m) `/ |+ y9 E如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...
( T! O0 r1 Q2 E$ X/ Y3 w我全部都係自己買、我買都係二手、基本上愈舊愈好、如果著唔到嗰啲可以打J用、又有學生妹原味🤤

第一張藍色呔個件係CC?

好羨慕可以穿這些衣服上學的人
# I4 G+ z( b- \5 {) S有些連身裙好可愛

不錯!! 不錯!!
6 ^7 R2 q5 b5 P/ ^! {想看穿上的照片......% t1 j" @: r% h$ b

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-7 19:21 發表   
5 J7 r' L* a8 ~3 P, a& y5 d! }' `第一張藍色呔個件係CC?
7 F  b$ g$ o) U2 r4 l/ x7 x5 g" o/ _係呀、都係我超鍾意嘅一條, s7 Y1 A  _' A, G# x

" s2 s& D# |$ A5 R! X% m[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-7 22:19 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-7 22:18 發表   
9 @" T* T' t; j3 [  q/ f0 ]
; \4 c6 J8 A( g; G% m5 S1 b係呀、都係我超鍾意一條
  n! @! F4 |6 \* U
我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服
2 Z) B$ ~( @  V4 S8 \8 j7 W, X0 R- O8 g$ T. b5 j9 X4 T2 m$ @
+ W; _" q/ X/ r+ j( T

[quote]原帖由 KT4135 於 2022-2-7 22:36 發表   
2 Y7 D$ K: O9 y! ~3 F2 ]
7 D4 L/ Y. Z0 m5 {9 v我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服* h5 D9 n# b0 [% ?, z

( {  v6 U5 m) K* K7 ^& K全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
% N( L- y* e  V2 M& \# y. m  _: g6 }2 d& u) t

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 00:29 發表   
& Z- C8 Q0 W8 z) c, w2 O& T( C
7 X4 s! A. s; f+ C3 S; v! ]全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
. F4 f% g$ R* [7 I
全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋
7 V6 F: {7 A1 [/ M以前有其他學校,但係賣曬黎買CC

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 00:57 發表   
+ w# V, B2 F6 p1 f2 ]" k
7 j8 C0 l) X" C* ]  I/ ~全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋. l* O" I$ V. x9 K( v# Y: J6 C: |
以前有其他學校,但係賣曬黎買CC
9 P* ~# B5 H  z8 l- S- m- Y
8 O6 G8 z$ E/ G" I9 {1 }. \點解咁鍾意呢間?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 06:18 發表     [/ X! C7 w$ c2 P
5 j  h5 t1 m- G$ V. W

# g! M# F# M! x- p% z; B點解咁鍾意呢間?
% Y- }% {8 S/ ~; P/ w! c# d因為多fd讀呢間

都幾多
) {9 q& c0 ]1 e6 r& R6 [1 u(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 12:10 發表   ; b& A- z( p9 [8 r: |" |+ {

+ \' x9 c/ p; Q; G因為多fd讀呢間
1 {. t) q( f2 l6 x" l6 p多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者攞咪可以?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 19:07 發表   2 }  g$ z) w8 V8 ?( Q: n

+ p& Y2 G# N' Z. k, R& d2 g. \5 n多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者咪可以?
+ s* m3 ]9 W. k4 a- p0 N# v
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服/ E4 v9 }- F% P, H2 o, [/ B, Z+ q
& {% M; M0 Z, [. E5 o

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 23:29 發表   . l! Q( e6 R1 D1 F
9 P4 j7 z. y& z2 ?& B( x  J
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
; a* G+ i! W' D0 ~. w但係我覺得著耐咗先有真正校園味、啲裙每日包著妹妹身體、可能會著好多年、新嘅完全冇呢啲感覺