嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的珍藏校裙

我的珍藏校裙

今日想同大家分享下我部分珍藏嘅校服裙、唔知大家有冇同樣收藏?
& Q5 A" r6 o1 |% O' A0 T  P& y) s* {& h8 z# X8 y, P1 x* W1 C
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

全都穿得下嗎 想看穿上的照片

引用:
原帖由 vicky_lin 於 2022-2-7 13:49 發表   
4 R' @$ [* d( s2 p8 M6 H全都穿得下嗎 想看穿上的照片
1 b: g# }1 h9 I8 d2 s: e有啲著到、有啲著唔到、要等屋企冇人先試吓影

厲害...................

堅呀

哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -
  S8 u' n6 E* U: E8 C3 h) ?( r如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-7 17:14 發表   
7 h7 M0 n' W6 Y; W1 `0 Q哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -
6 x- u9 b& Z& W如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...
7 C% k" m6 v  X- P: h- t( A我全部都係自己買、我買都係二手、基本上愈舊愈好、如果著唔到嗰啲可以打J用、又有學生妹原味🤤

第一張藍色呔個件係CC?

好羨慕可以穿這些衣服上學的人2 c" }$ I1 h# ~. \" ~: q7 y
有些連身裙好可愛

不錯!! 不錯!!
  g, q( ^+ |. L2 M$ X3 B5 K想看穿上的照片......+ `/ O7 Y6 a2 H# h: X

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-7 19:21 發表   
- _$ P* V& F' S7 ^  {  |% H. V第一張藍色呔個件係CC?
3 [/ S  A: a8 Q9 `" W係呀、都係我超鍾意嘅一條
$ _+ m7 p- k8 s0 g1 j; }$ |! ]# M2 K# i3 C  ^' o

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-7 22:18 發表   
8 j" z1 `" h. t/ J
3 d( ]" X/ I6 p" n係呀、都係我超鍾意一條
3 e4 S9 J8 g$ U: M我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服2 `7 _3 ^7 q9 Z# T3 n& a

) [' q9 g3 U! Y; X. w# x  i
2 L' K0 z" t3 @* \" y' ^& W" e[ 本帖最後由 KT4135 於 2022-2-7 22:39 編輯 ]

[quote]原帖由 KT4135 於 2022-2-7 22:36 發表   
! u7 N+ u7 C0 _7 ~
" k3 f" E6 G  H1 f2 n% P7 ~我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服
* e: B" A+ \, R8 K5 v" b# ~$ D8 ?/ x. {) h0 A- m7 t; Y
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
# j/ \/ w" s: r1 B# k+ T& p5 G2 @, e" P% {7 D3 N/ Y0 ^

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 00:29 發表   
# n* k7 j/ r& k" L( ?$ p" ~4 A( N) Q6 p! B
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
2 l' M" X7 D0 H9 P
全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋* N/ Z7 e3 b  `+ x! `. W
以前有其他學校,但係賣曬黎買CC

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 00:57 發表   2 ~" F: c7 I! Y1 g; ?
4 M9 V, c, Z" `
全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋
! T& [5 ]; E- k以前有其他學校,但係賣曬黎買CC
! J7 C5 |9 d% p0 B! x
7 S$ F- S( I6 z/ L$ x
點解咁鍾意呢間?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 06:18 發表   
2 A( o) I4 F3 N3 b$ ?8 [% q( U1 ?  W$ L2 P8 w
$ T% q1 ]5 W! W" F; T. e' g
點解咁鍾意呢間?
8 }2 ]( n/ z2 p  h8 A/ E0 s
因為多fd讀呢間

都幾多
; J* g, l5 g: a+ p! o(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 12:10 發表   
( W% o0 p$ L- k* u& s$ B1 j4 {
# u% r0 `6 _) W; _) F因為多fd讀呢間
, z& h/ W8 c* H# ]多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者攞咪可以?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 19:07 發表   
. ]) m- k$ w& P) T9 _9 x3 j/ \5 o  a7 }* m, V0 n0 u4 H
多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者咪可以?
( ~" S6 z! _9 V2 S( {
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
: Z2 j; N+ b+ M( f
8 {1 o5 n* C( v9 m9 C[ 本帖最後由 KT4135 於 2022-2-8 23:32 編輯 ]

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 23:29 發表   
' A( t. c, Q: V% W6 \  Y& Q# i( y# \( J; t* R# I# W
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
! {1 V. [7 Y# S
但係我覺得著耐咗先有真正校園味、啲裙每日包著妹妹身體、可能會著好多年、新嘅完全冇呢啲感覺