嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我每天都著住件超短校服

我每天都著住件超短校服

前一排自己動手將件校服裙改到超短,變相裙子變了上衣一樣
/ U" ?% R6 o4 L, Z! J5 R2 @7 q每晚都著住來睡覺,當然隔幾天洗一次啦!
* @0 Y! l" m/ C: q% g今日亦都著埋外出,感覺在寒冷的天氣下帶點溫暖
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

羨慕妳~家人不會發現嗎?

不錯!! 不錯!!' B0 R/ @: p5 J( |/ e* A* {4 Z
加對絲襪 , 真是無的頂呀!!
: Y# r$ q; C8 y4 `

看見,都覺凍' }8 R+ Q' D+ P" ?' Y8 `& U

6 }! ?8 X* J% s9 @0 {' @(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

出街時,下身有著褲嗎?今日好凍,如果無,下面真係會凍硬呢

咁樣, 撞到學校訓導主任, 點算..................

剪到咁短唔會唔好睇嗎

同學裙長唔合格www

引用:
原帖由 judy 於 2022-2-20 17:41 發表   0 L; D' R" I! L2 a
羨慕妳~家人不會發現嗎?
' ^1 l8 _& Y" I
暫時未有發現

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-20 22:50 發表   
; A8 z  W, e- m; ]/ @& H8 o看見,都覺凍4 g" \" E% f+ F% w" c) J
' m) w) f+ D" h( y9 {  d# H
(o^^o)
3 \4 a, y* t' T8 {3 o5 ^2 q
著校服感覺溫暖

引用:
原帖由 juventusandy 於 2022-2-21 09:10 發表   , s, X8 [' `0 Z; X
出街時,下身有著褲嗎?今日好凍,如果無,下面真係會凍硬呢
" m6 t- ^7 s& h9 P
當然有啦,表面看不見校服的

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-2-21 10:48 發表   
6 @) y/ e; H6 @咁樣, 撞到學校訓導主任, 點算..................
1 _1 h4 z4 T1 Q9 k8 |
當日訓導主任放假

引用:
原帖由 sec2x 於 2022-2-21 18:33 發表   
+ m  z" B) Y  m" {4 P剪到咁短唔會唔好睇嗎
! T1 A! _' n/ w0 @% [( i  z8 W
確實有點唔好看,下次會長些少

哇,學妹妳怕唔怕走光,引死其他同學呀~

短到咁,底底都遮唔到 😂