即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新手自拍

新手自拍

之前買落自用,終於為自己拍下第一次,多多指教

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝分享!

回復 1# kinkyb 的帖子

如不看到第二張
看其他真的像女生

引用:
原帖由 joey221 於 2022-4-29 02:47 發表   
如不看到第二張
看其他真的像女生
多謝

很性感的內褲
你屁股幾圓

引用:
原帖由 好奇者 於 2022-4-29 17:28 發表   
很性感的內褲
你屁股幾圓
勉強見得人啦 不過個肚腩就

不錯!! 不錯!!

超好看,CD的很棒

謝謝分享!, 超喜歡紅色的底褲

引用:
原帖由 loveplug 於 2022-4-30 13:06 發表   
謝謝分享!, 超喜歡紅色的底褲
原本係打算買埋黑色,不過都已經有其他款,所以就買條紅色試下

除左黑色,紅色同肉色既内衣,仲有邊隻色喜好?白色覺得好快殘,其它色唔多選摘

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-4-29 09:17 發表   

多謝
客気,我也是女人

幾好呀!加油!

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-4-29 00:56 發表   
之前買落自用,終於為自己拍下第一次,多多指教
?s=1651157935
https://swingasia.com/members/up ... xl0pyblz6k03xkrj.jp ...
以為真係女仔

回復 1# kinkyb 的帖子

圓混的股呀!

所以究竟是買了甚麼東西 自拍棒?

d相好正呀

紅色開檔底底 加黑絲吊帶襪 真係好 sexy!!

[local]1[/local]愛慕;動心;動情!

如果著到個袋沒有掉下就靚