嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
# R* w' F0 i2 p5 [$ ]+ o/ j即刻去左買晒兩款。
& [1 p3 Q  J4 P& ^! S9 J個人評測:( s4 i8 L/ S/ K: B/ D

& ^7 m) l# w8 H3 F# g' c! b8 n& ]+ d! k) ]3 W$ i  Z( u$ s# D
Yes, 係似比較薄不怕露邊,
1 w. }# R% C$ `' a2 @) W8 F  ?1 F/ a& G但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。1 \4 w* i2 p+ Z6 @
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。& `6 p  A1 J0 p" N! n
* P; b/ i3 h# {! u
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
1 g+ j# O9 f' i3 A2 p+ d如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
8 A2 B+ k, V% h: z, E$ s8 b( t% K但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)
7 [* h! T% S. }- t! G
3 l# m$ x# A( H, |4 c[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-5-16 21:15 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!
  t- O+ N2 O3 `3 x6 p8 x2 K6 }

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!
8 X" a3 n: l4 [: @4 F. c1 F/ ?可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   
. P/ \# @& q! B5 T9 s- B我有穿其他品牌
1 O% V% e  U4 f' Z- ~! G* h/ M$ [4 ^
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   $ L$ j3 n* z7 G/ E8 V! O
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
4 [7 g$ ?7 M& L1 f% P即刻去左買晒兩款。
/ r  ~, d9 L; c# Z/ O6 z+ `個人評測:
! ?3 C# G6 n  e. @2 C. {) ?
2 s6 L( z* r" S( d+ G. n4 E% T3 r3 N9 I' O6 W
Yes, 係似比較薄不怕露邊,
$ i. G% ]# f1 |9 d! C8 R但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
) n, }1 J" w$ {# |' o: z
  E- d, N0 X9 T' x- D
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
; U" {% S* x, F7 @% r6 U$ i4 l
9 s! e3 a2 Z, j; c  `1 B# c如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
* r. t# x* z( Y+ r1 _/ u, {% ~3 L, N0 Z5 I' H; H  W
/ ~' \; |' W5 o0 `5 }$ ^
可以介紹一下嗎
9 ]- w" A& J3 s2 s. D2 _$ W2 o2 M5 B7 Y
我多穿什品牌4 K; c$ G+ r0 D! m$ _
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   3 u9 C% K+ B/ T) W/ J
兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
$ e- L. j" p1 W6 A
% a* \6 u' o4 ^9 x  x; h
唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝
2 f4 p2 F# a1 S6 e" T1 ~
0 o5 N2 B5 @. P$ Q/ A0 b$ e+ k5 |1 S

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
1 z8 [5 [! K/ I* e2 E" i
4 f$ Q# t# E% F% r- X0 n) s. [$ O" g5 r" ~8 N
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
# a- Z' Q& V( y" F( P  A/ w! p; i7 C301132
$ S' x! H& l& k! s  ?: v如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
9 n% c: `: w- ^: l
, H) {0 x! c" e6 g
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。# [% \( ^& P; s7 T  q  _
  w5 m  E, b! _" H
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
+ X9 S# d! M( M/ Z% z' L5 O1 ?但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的