嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。. ]- H8 N- f; g$ [! s( [8 p- @
即刻去左買晒兩款。
& Y8 L# g* v# b% x9 ^  w# ^個人評測:5 i5 c4 T1 |! K6 W1 |
: r# a+ ~' [  l9 `- ?; m  q7 _
0 [- K$ ]  c" \+ g  L! U
Yes, 係似比較薄不怕露邊,6 n& X' v" d' |0 g
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。! l4 j1 ?0 h! i$ {% N
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。3 d( a' u0 b0 i

; h, @5 \- V. K5 e6 T不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
" r" E0 E) ]& `1 h2 Q2 U8 w如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
5 A' Y# k' o8 r# Q! D- b& u但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)) f- @8 X( Z3 Y$ w
, g- V+ Z% l: d. M- Z
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!. G: h8 w/ g1 E- {" I  A  j; x

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!! ?4 r4 ?- X# G, i; }) _
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   
! `5 d& V( @$ L8 z! |* y3 _9 a我有穿其他品牌
# a. J. w! {/ W1 f' i% u
  z6 w5 I9 S5 b0 \3 Q0 z可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   ! B6 j5 M$ z  ?  c- Q7 d0 j8 ~
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。5 a: T# y4 r! J( i: i6 x* l) w
即刻去左買晒兩款。
$ ?+ c8 @7 @# [& U6 @' C; |4 w個人評測:6 T% d9 @+ g5 m3 a: L
; e) X3 V4 \/ z! L, t0 c

: l/ C7 e8 F7 g2 N, z3 e* NYes, 係似比較薄不怕露邊,; _1 C5 C3 d" U2 @$ c( y. e
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
# I9 K5 v. E* @6 a

2 n& j  d7 s) t我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明6 u% O! s% ]# `7 d) l9 Y
" ]  u& s$ o. u- L1 c* z0 h
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
# x5 r2 {! h; z3 V" o6 ]
# o3 Y9 k! q8 C6 L$ u+ e! x, r1 @$ p8 j5 \
可以介紹一下嗎
0 a3 A6 k1 T$ G

" O+ D; l& z- M- R9 J: t我多穿什品牌
$ f  T2 W; c' c% V4 L少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
9 ], R3 x% L3 R, d3 x兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
& D  z" _3 b8 V9 \+ u. O

. O3 E% M( \; k. l唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝+ T: m" z; Q) k1 o& x' H

3 k) x. G' R5 P2 y/ o7 A

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
; v# ~- w2 M- f  X9 d7 ]
" M8 e1 O% @# D& ~. F! Z# _$ y6 j5 Z! w: G
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明- O; }$ G' X- g4 Y5 z
3011328 J4 p! [/ N) ~6 R; p
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
; Y2 }3 T, `% h8 f' O7 j
. z. o7 r" b9 \; M* S5 f% D/ h我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
) w) B! H$ u0 _* O+ k  W
- U4 M/ T4 h% K" p我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!* [* t5 E% {  [1 O& b! ~* J# S" \7 U
但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的