嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
, M4 U% B0 j0 l* Y4 `即刻去左買晒兩款。
! v: G" u; i2 f: e7 @6 u& r個人評測:9 Q6 _0 o& M. n. x

8 [7 o) t$ S! d
* v& W# x7 j2 l, l+ j* XYes, 係似比較薄不怕露邊," i- Z; q  X3 J* `8 o; M
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。4 ?( E: H/ K; c. T
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
9 s# R( }7 z+ ]  l. b9 F9 \; x. I7 g3 Q( w/ b* \
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
8 Q, t0 J+ q' j1 u% L如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
( j4 _5 e% S/ t但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)' _" O0 ?. v1 Q2 x, n9 [6 y- a
" s, f: n. @- `. |. W6 `1 |  \
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!
" t: c$ f' Y$ H' v; F6 \

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!
, s/ C. X0 j  V0 _/ o4 ]: [; d可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   & m6 o. o: i1 Z
我有穿其他品牌
9 ?: G! ~! J% F1 u

3 U* Z9 j; X% `可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   8 Q* `: ~) C& l4 `
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。  C& B- o7 x3 v8 t
即刻去左買晒兩款。
' k% @" z  {6 X; I2 }9 Z個人評測:' R& w/ u: F; ^2 v: f
0 G/ e' V, W$ E; M; Q8 L

- [) \# w) T& F2 ^" {% d+ Y" I  mYes, 係似比較薄不怕露邊,
6 I3 _7 C4 i6 Y: j' Y$ m+ u但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
8 i. A/ q  q/ q! \6 u3 h8 Z$ p/ G
  y( _2 C0 y' Z8 a! @, f我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
! H2 v: K/ H- u: V; ~7 Q$ C
1 r2 G% K- X0 r) b/ p. c4 S" {+ ?: D如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
$ }4 U: |3 b0 J% {$ x' d. `! J. a. a1 q0 S

) ]! m2 X, s8 j* R4 G# I可以介紹一下嗎
7 P- a. i$ @$ g7 Q0 T0 k5 q4 P- o: [) `2 k
我多穿什品牌
1 E7 d4 w) S' L' o: {- X少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   # E2 |2 s* L0 S, L
兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
" X/ O2 l% O9 O* V7 ^) R
3 Z6 F4 H( A7 o+ `' w2 g
唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝* {$ r& p. M* S# u9 a0 S

7 B, t( x- H! I8 ]# L% T9 w& D

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   : G' h, {* G1 U6 Z& S
: l+ k# {2 u4 K6 g
1 \2 Y& T# `0 ~' ?/ ^
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
4 I$ {# h  ?# z* b% ]) {301132' @8 _- f- q  s( L) o  Q
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
% ?4 E7 ]1 o+ \( u) z. t' `' Q

0 X# b  V. ~2 m; N我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。1 W0 M" r3 o/ I

; n$ e: @* ^3 m9 b( S1 m4 J! x我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
% f+ g/ i) W: d0 J% ?但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的