嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。. U, {# K$ s# {4 w1 a5 i) S+ `
即刻去左買晒兩款。& n7 P) L. v+ y1 N" x% u2 c8 C
個人評測:. h' l' M* w6 N& O

5 S% z6 e) |( @! P' X, ~, T/ {8 G% l' |: k/ i+ W( ~3 ^( ^
Yes, 係似比較薄不怕露邊,) |5 h* K; I6 X9 x! D
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。- i7 c) S: y6 L
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。1 K) i+ I, b  h: [) i# b1 `* f
5 p: v: @5 k- d8 h# A; @2 d& Y
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
/ c; E$ e. `. z. w如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
  W- `# Z' n7 C: t: V! Q但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)
1 q# ^. C# c! [- b/ y) ~: q' F) i+ T( o$ l& _. e
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!
$ e$ P" _6 k& s- D

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!* D8 Q5 j/ t' C0 l- o$ i# ]
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   8 e1 o  T2 G# ~, R# c
我有穿其他品牌
0 l) @4 j  M/ P7 O+ [) m" t  o4 W  T& K! {2 u8 N
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   
  X  M; _" S$ ^睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。8 x5 M3 H' h8 h9 ?) q- K
即刻去左買晒兩款。8 b/ ]6 H- a; Y. W! n2 ]7 r' N
個人評測:& q* J( E9 j1 b/ |/ c. ~

, \) y& Y# F! J/ O3 {2 C& G
; S2 ~5 z( P$ C: ]0 c. D: @' ~( _. ^Yes, 係似比較薄不怕露邊,, }9 [5 S' M3 F1 K4 ?- B  b
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
/ T2 c# W# W) f" T, _

9 L' R# e% N# R7 y& [( L( ?我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
; Z( E6 N$ o( J# V, z- ]( u9 U! b8 ~9 X: ?0 s& j: E: v* {
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
# e# N4 H5 E" u6 `+ t4 j7 t; s' w5 U2 ^
4 p- ]2 q9 n6 x
可以介紹一下嗎
+ s" X: M; [  m1 m9 U
& _) ~& A9 P7 j5 G! o# T& S& H+ {9 \我多穿什品牌, H! L$ k* u) i1 `7 w
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
  {) g4 J, X8 v. `6 [兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
: H7 g% L. ~2 M" V  w
" ~! z; W! t; Z( `5 f" e唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝: H9 e& l$ m7 v' v* G7 Y
9 g! U  p' s- s

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
, w/ ?" l6 P2 b6 }5 b/ [
$ I0 Y; H( A! k. C/ ]# h7 n7 c& M) ]/ g% A
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
0 H. Q! Q$ w' ?; y% c0 ^1 ?* o301132
2 ]( o4 `& `9 `7 z9 o5 X6 S* z如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
4 j! t2 c5 P0 b0 v% N6 |5 b( p- U& k

# u6 k# G, Q4 d! g7 F- a- C- W我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。1 T! l! `. I# @  v6 j
9 h$ l" d6 X6 X0 O1 B& ^
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!4 |" J4 `; u+ r/ d  ^3 ^% x' X* p
但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的