嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
+ C0 ^! U4 }/ P: g1 B8 |8 r  n即刻去左買晒兩款。
6 J# _& N/ U$ u: L個人評測:% V: o/ @2 |% k2 U( Y/ B
7 |' U! Z: a4 K8 k* \

; y& F0 U8 A: fYes, 係似比較薄不怕露邊,( h# @/ o4 b2 H1 X3 b
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。$ ^! Z' q# q% T3 [7 U' @
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
, }# Q" J: K$ t6 @# ~2 U) Y  G( h5 f! x4 h1 p. d. b
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
7 d: `8 c: E* S  s5 b如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
- h* _/ t3 ?/ W# t但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)
- D7 R8 ?5 }7 `( G8 f
  R/ N" X) S: O8 m[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-5-16 21:15 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!
9 V5 b% x2 }8 C! I: V# X% t7 v  R

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!$ f/ ^9 U# ^) e8 S" N) V# G
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   * d( ]& |5 C* S; n0 G
我有穿其他品牌
% V/ [5 X$ j7 i5 x7 Y- u
& v7 ]! T( a0 ~3 t) A1 E( y6 C' s
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   8 a, J" u. Z1 c9 g! U- v% n, R
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
0 F! j+ `: B7 b9 u7 N2 B即刻去左買晒兩款。3 Z6 y% ^' t; _% x' I, \
個人評測:
5 L9 @3 R7 ]9 S  k8 q* ~; {4 M3 B! X7 q1 ?" n. h  I6 t; |
4 o6 @. y8 p3 J' g+ z$ L* ]
Yes, 係似比較薄不怕露邊,
; @, T" Z( D0 v  f但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
! ?" j( x# M- C4 R
: L. F( F2 G0 l7 y1 p
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
! R! Y0 N. F; e+ a% v7 e  Z9 i/ f2 ^( S: M5 G
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
- Z5 j8 g4 z, A, V) s3 e+ y
' u4 S. N6 ]/ q$ X
3 q( k  {9 {3 P+ m, y可以介紹一下嗎
/ n$ N9 h, }: Q+ G" u  p9 s
0 H+ R2 k1 {& p# q7 r/ z, t6 f
我多穿什品牌0 T# L5 \, i0 }# c
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
: ]" N' K& Y; T" Z' g兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
$ m( D0 B3 T1 y% |- |4 r9 c
5 b2 K: N! m5 S/ S' ], n8 z
唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝; R* U2 ?1 x- X& K+ j$ E

}0 N. c' f* W- D: l

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   4 T8 @( u# R2 \% B! h( h5 M

0 w' E) `( y* d3 e: o6 N% A9 k! G9 s. R# ~
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
/ l9 c( a. K* @/ _$ G% q$ x3011327 y' w; {3 K) i
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
) I5 O% @3 [4 ?  Q
" b' b; w1 v! n& T
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
$ W. f$ d7 W  c* F  T' T5 D3 ?# j. G& J' k% f3 X
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
; e& F3 I  G* W; O, u+ F( y, d但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的