嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。/ n* B( N& ]) b# z
即刻去左買晒兩款。
! z1 h: V# G. t5 k; s6 D個人評測:
' _, q' W2 A4 @  O+ b+ H' V8 Y( j: l4 x  U' Z) E
8 C' G, N" a( U
Yes, 係似比較薄不怕露邊,/ `% Q; y! l2 k7 t0 @! X* |
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。; s+ O  F! d8 T9 f
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。9 h$ r+ W1 z( |( |' M& W2 O7 b
+ n2 v% T' n+ B3 V. g0 p3 E$ K$ b
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。, A  s  f$ U1 A6 j% t
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。4 H+ A1 m7 T: m. S1 M9 Y1 ]
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)
  W6 v- m" ]0 u1 z+ E* u9 m
5 [% B5 ~: ]+ ^% P[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-5-16 21:15 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!  |+ R4 M; O3 C5 j8 z

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!
& ~* ^; F8 K4 a. a4 m可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   
- G) ~! a" K8 W, F我有穿其他品牌
  s- R0 {5 F" f* Y- F' R% w
: C7 S  {3 O; Q! G
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   ! k1 |2 o: w7 P4 P( |1 V# _$ G- ^
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
1 r8 g8 W4 Z- P% {即刻去左買晒兩款。
- B6 ^5 Y) ?; U) n' l! Q個人評測:. Q/ j- g7 J; F+ t
1 M. S+ F% |7 A* E) {! ?
' O4 A$ ~+ Q! i: p2 b
Yes, 係似比較薄不怕露邊,
" H/ n5 T% g3 _- s但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
& [- [( W, d2 Y/ ~6 N3 w+ Q# |& F, `
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
- ]; g& ~) U8 V1 I4 \& o. J0 l" }" p# ]+ n! s! l
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
8 O( B" h  F. y$ C
* R# w! g+ G+ f
7 q7 @, M9 h3 z# P, q可以介紹一下嗎
/ y6 m4 Z* n0 g- l
8 E! \  ?; g8 i$ f
我多穿什品牌
2 s' k) u" D' S  o# B' O4 P: S  q少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
% H# \" V5 j3 x) _( j兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
' o0 s1 m  E2 h7 [& W8 Y+ C9 A  I) [' |
唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝/ H/ q* |* U- G* O
, P0 Q  f' m+ J% ]0 V

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   0 y- j# P% \8 \- w& X( y$ q

8 g' U1 W* N  f' L) \9 Q' c) ^8 ^. ?! I* I
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
) w) g, F8 [  G6 B/ ^301132, ^9 i+ Y5 }! A% M# m, K
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
, c, K+ j' n1 c1 a2 k; y: V4 M: f5 x! b2 o8 x0 a- e# e# p0 z
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
9 [1 A1 A4 I6 v6 G5 Y- c$ @0 \; J: m2 t! a/ e
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
. Z! Q$ @7 d2 F! T2 V3 {+ I" o但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的