嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
) F0 R2 |3 {0 ?0 C% O7 A6 F1 Q即刻去左買晒兩款。
7 b/ h2 p. C2 x  L9 z4 e, l# C( ~個人評測:
2 }8 s% p4 o5 }2 A4 N& I$ R1 g" E7 b. f- W1 Z: J0 E

% B: z+ p7 @4 `1 H9 r. h4 w- ZYes, 係似比較薄不怕露邊,
0 E! S4 M! o7 \7 K. {' |1 l+ k$ E但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。3 R4 d7 z8 R0 p* w4 T( `. t: s
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
: x; s1 X  d9 j& a2 b0 z
# N1 ]1 k/ W$ k. j  w不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。+ w! `1 k1 x! S% U" {0 i
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
! t5 @' c& h6 D' F% ~但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)0 j# f0 G! o) Z( a+ M- K
" [7 \2 p3 g) w9 o6 t- b3 r0 M
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!) {/ Q: \( J/ W; }' C8 H

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!8 {, o, w& e0 H3 Q4 I+ I( U
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   , L* c  n. }4 u; r4 H  O
我有穿其他品牌
3 Y$ d* p6 j9 L0 R
3 P9 Y0 [0 {/ I; r& ~6 C% a可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   " v: F) P9 h% t% S" L
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。3 `' W, E8 K2 j
即刻去左買晒兩款。( R2 \' y( G! k8 B5 h( @
個人評測:( p1 E2 j# [+ ]6 j. G

+ ~% Q- z. k. H5 `  b' ~7 j. M2 |: ]8 Z% f( m
Yes, 係似比較薄不怕露邊,0 j1 S$ L3 U0 c" ^
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
7 i! G% g$ \: \% T* V& d0 J* `
" c8 p! C4 y* D% {; |5 R
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明3 F6 ^5 ^5 H# ]- j7 k- P: g! i, G* Z
# }( x' w- N. }; e: ~. ^: j+ |
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
% H, w6 t6 K, q2 @
) k9 }+ r: O" e2 d" M9 Z# p: D; ^2 D
可以介紹一下嗎
3 K" w) m+ |6 t- m! n

! M. A/ F  q- P. O  t我多穿什品牌
; u2 ~1 s" D- {- R% [少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
; x( i& s% t& S, Q2 Q$ `兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
. s$ k, U- U5 q
! c" v, Y/ r& _/ Q
唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝
0 O( n) p) `5 C4 T, x+ H- r* T2 i

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   5 I* t7 S3 |  n8 W3 q

( C% E+ m2 d- M+ t7 ^
, b9 {5 \8 ?# M2 X7 D我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明. C, b) ]7 J/ }
3011322 n, p1 V& `+ n/ O3 }
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
& ^- O$ A8 I3 c" e( q% N) h8 f+ Y, g2 G+ C; P1 I3 Y* p
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。, ], ]" E2 M' |

* }8 o% a3 v. \: r我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!5 K, N5 x7 B5 ]. T6 I7 j6 d- ~
但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的