嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
, Q: M' Q2 X/ E5 J$ O, T" W即刻去左買晒兩款。
) ^3 P4 w4 \4 Z/ I個人評測:
: O  T4 }) ~6 R- H$ r9 x  X8 r) V! I* @/ F7 T: C1 p( A
5 E+ ^8 X$ X" Y: U
Yes, 係似比較薄不怕露邊,
+ F8 H+ p- k4 M( S但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。3 D5 N' w. T3 \7 }5 d) d" M; G1 W
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
, {4 w8 i0 g. C* c1 a8 W+ H0 X9 n$ v2 s: \2 O$ D" I) ^
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。# C: n" |4 g( y4 Q: K4 W
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。' M; c3 }7 G8 }  _
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)  \: g% R% J7 |9 E' p) @; t0 v5 }

* Z. h& x( y; M" X[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-5-16 21:15 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!, l- a' d- h! g, h( g1 p

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!7 h0 O6 |5 \/ g* q3 D  p
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   
4 k" f. B: K- P5 s我有穿其他品牌
; s9 W+ {7 C9 X9 b

# ~; ]. i) }- t' `+ E可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   9 N3 ~* v2 u  B
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
! o& Z4 C( K0 m) u6 J8 j即刻去左買晒兩款。
/ T# I5 L- T5 I個人評測:; S- o+ i8 ~6 O1 l; J: o- K
8 W& x2 u8 R3 H% [& r  K

( A# Q9 u3 k5 h7 ~; v$ uYes, 係似比較薄不怕露邊,6 Z) p6 T) h2 \' C1 D
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
  v* V5 w# P/ c5 T+ N  N8 |+ I
3 {5 `5 E0 ?; m1 J, t. t0 q. c- P我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
) O+ Q& ^1 `' v3 {8 O" y6 ?/ V8 K4 }. b+ ^! L- ?, M. x
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
3 P; D9 F' o* [8 k1 b( ^9 A( X  M6 ^9 S7 I2 f* C
0 I1 c/ N" p$ j+ _4 K8 t
可以介紹一下嗎
! o# U# Q6 T' I; g8 z5 w& S
( a* }1 p  O/ s, i' L+ ~
我多穿什品牌
2 P4 |- K0 l) W' i3 W少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   $ @. h5 |4 O# ?; ?& }
兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
+ _& F% i0 T2 F- l/ K  x

& d$ q6 X2 O7 n9 m# o唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝
# M4 k  S0 i) S: m' ~1 Z) C  d2 c3 J2 z" h- M, r4 [$ c

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
$ @; `9 T( s& A3 p7 [5 I4 \6 J$ }4 y8 r9 d) f% J
' z& t$ z' Q+ ^- L% @
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
3 P$ T: ?0 o7 ~301132
* T, w+ W8 ^# f; m; F如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
# t; _' d* g0 S& h
) _* s  F* a. K0 u' Q3 R0 r- ]. q
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
/ L4 d3 ^; Y4 E! A
7 B  X, u- V5 ^0 M  X; ~我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
' B1 }8 `/ F9 q3 o' _" F; @9 G但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的