嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。# m- [$ j* o  O+ P
即刻去左買晒兩款。
: v5 Z7 ^( E7 R個人評測:7 e2 }. r& t9 O7 ~) b9 v5 I
4 B; i# B& y: `8 x( b  c
# w; r1 e  Q9 `, x2 `, |
Yes, 係似比較薄不怕露邊,
: O3 x% d) [+ ~% n但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。
' m" V6 S" G6 H& U$ V9 U個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。: H; n0 e* J+ i% I
' V3 }5 Q: D  n  {7 Y* U
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。2 \# P5 Z* R/ Z/ a1 ]- P7 V1 I9 b
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。! `$ G  b. P# Y
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…). P& T1 h. B: e* Z  o
! t7 P" W4 y" h- l, Z
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!+ k7 L5 h. U4 y# t

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!* u+ l- v( h/ w9 {* g8 k$ n! L
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   . j, Q& P1 J) s" t0 ^$ f8 p" k
我有穿其他品牌
( j4 R: S3 P0 g  U
0 g( y% C% X* S/ O7 j0 N  L
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   
  n# ^6 t: M8 Q& z% m; l7 S+ Z睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。; b1 ^) X8 R2 x! d2 x- b( A
即刻去左買晒兩款。
. B, n* C0 N# v$ c& s6 C" ^個人評測:5 l" a/ A# W; ?" `+ T& h

3 V& g9 G/ X( `" |2 l6 h# o3 F. q9 A
Yes, 係似比較薄不怕露邊,( e  t+ o) k8 D6 u6 e! p' Q4 P4 l
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
. F; H& {0 ^+ K9 J: T( J5 N' H" Y6 ~' x& }
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明. Y" ?% h8 a9 k1 i6 S! W7 Y
5 {/ M" y9 a1 P4 q3 O# ^6 ]
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   ; p6 }& K3 ^0 N3 L+ t
- r5 p0 z6 F% c4 [( j% C
0 `* B% d; T- @+ I8 \1 x; r
可以介紹一下嗎
2 ~" P0 y" B7 Z) Q+ P5 R
/ L! m& T) M1 a2 Z1 s/ X) |; t, D0 d我多穿什品牌
" k$ a  }1 F8 Z* r少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
) g+ e! ^7 m6 E# R/ \+ l( n0 B) K! u* ?兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
' R% y3 l) X4 J& n& @0 w
+ N* g6 }; C: M' @# J. s
唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝- G8 U2 i6 E$ O0 q
6 y* @. _. L- z  S! E

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
" s- {: A+ L$ V' m' A7 ]4 A5 J
" \% _8 [# _' G
$ X+ S, B5 `, g  K0 U" N我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明) [& z$ v$ J! ^9 w$ g- i, D0 R; Q
$ g+ {( J2 s+ ]% W如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
7 c% J0 L5 l. o9 e
8 R/ h& @4 _3 [* [  |0 S我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
3 v# j/ p' Z: l1 M* Z& T+ \
7 p: ]* f+ }  k1 l3 @. G( n* c9 j我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
6 Q" K! e# u8 X* }但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的