嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
/ [5 t3 X& H5 ~( ^* G0 B即刻去左買晒兩款。4 R5 y# N- D9 |  k
個人評測:
9 L6 V9 M; B4 T' G& ^) h+ p3 o+ ]  J3 r# k( N/ N5 k$ x4 O

; d9 \5 o5 A9 N7 `& EYes, 係似比較薄不怕露邊,
. ]9 [7 O! p1 q; M3 \2 l但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。
, S; G2 ^: b3 s/ e$ _/ `/ W個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
4 M3 `  A+ ^0 F+ z% D" I' ~) h8 u4 K1 L- O! V2 ]$ `" C1 v
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。7 t: I  N! _7 k+ X/ H- j
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。& O, n+ i' t! v  t. j( O
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)+ b" x8 j# o3 Q+ D+ x- r
; j& a) D, [  H" v/ |
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!
+ E1 v; N- |$ x$ ^, f; B  K

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!! _% j. t* X) W( I: g, Q
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   # \, L$ w. \" G
我有穿其他品牌
/ G+ J7 }1 a; }

; c9 J# w; D5 m& f! p. w8 b  A0 n6 r可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   
6 f! \% ~  z% \8 l8 ]: T) W! ^睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。$ j/ G4 ^: H: z5 j! D' v6 d
即刻去左買晒兩款。
/ M( M0 v' i2 m; }個人評測:
# ~1 s4 ?; \! a
$ R1 Z4 }, b9 s) T* C1 U+ ]& m+ U4 u0 \& C( |4 Q3 ~
Yes, 係似比較薄不怕露邊,
! K. L2 R" {5 Q3 U& O6 v4 d但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
4 q/ B% p/ E% G8 d4 j  i. K& N* t9 F/ q1 u
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明' E- Z) t4 J6 X! A. a! s2 ^! }- c  s
5 T( H/ S0 Q/ l2 F0 Y8 y+ m
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
9 B6 `; M9 ]( o
- ]$ l- K/ R  o$ O  v7 m8 _' g2 {% x' ?  V  J4 J% W* S
可以介紹一下嗎
( _5 q2 r; J! v. M" y5 u
( ?" L, B, B& X, @' r2 e
我多穿什品牌8 ~6 ]$ C/ e9 T
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
$ \9 r4 c! e) a7 W& t兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
7 f2 G$ w' z$ R% G2 Y" z$ T

- C! m% ]3 w5 m唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝- [6 S4 x# n" X1 a* I/ P
. b2 D7 P# S9 Y# x) e; _0 M# s

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
  r/ E/ L+ Z' P* X8 Y& `' [5 A$ `6 I& I) ^
; L( D2 v, \8 ^4 o" D
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
( j- g6 p# o7 y) t' z. L301132
% k  q( w6 b3 b# o7 q- k如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
6 a8 J) s* K4 n$ ?' i; N& S* O$ t' B; k3 d6 t) |/ [6 l- _% `
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。$ |; U; I4 [  _8 {- q& F. P  B0 X
5 n0 t/ P) w& u8 E: S" I' x
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!4 `8 k. L8 U/ Q$ _* g
但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的