嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男想找CD去酒店玩

男想找CD去酒店玩

吾知有冇靚靚CD可以一齊玩7 k" \/ r* R. r0 K$ j  M
! C6 u% f$ p: Q6 u0 ~1 ~) q
覺得好的就按一下感謝吧~~

哈哈!我聽日17號自己去玩,唔同你一日

回復 1# yinyin2323 的帖子

唔靚,無得玩?

引用:
原帖由 yinyin2323 於 2022-5-16 19:36 發表   8 e: j4 d7 F; a- t1 t/ k- B
18/5 日頭
4 x' D; }1 F3 I8 a8 q+ V# e4 t吾知有冇靚靚CD可以一齊玩
8 k! f' n: K! ^/ N
: Q7 ?/ B( D8 W
我亦不美啦⋯⋯

我又嚟呃post啦
% k+ l1 e  O4 c; A8 g9 t' W
1 a5 ?9 r, s$ u不錯!!不錯!!
! f# M3 e+ F- v# g6 M3 ?* t; m# U  V: J' L$ J0 Z$ \

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-5-17 00:26 發表   3 N  n! y3 I2 E* V
唔靚,無得玩?
1 I$ q/ D1 d4 X% O4 r) w% V. q# a# ~2 J+ C
其實絕大部分CD都係唔靚

肥嘟嘟,唔靚,無得玩

很久没同ZN玩了

ZN是甚麼.....

直男的简称

有興趣可以留低tg 或者pm我
; m( j$ a& e; i/ z- O! Q2 a$ P' t; ?, }. J7 m5 X
感謝

回復 10# milotene 的帖子

多謝解釋.....

回復 1# yinyin2323 的帖子

大戰開始了未??

引用:
原帖由 christina01 於 2022-5-18 18:23 發表   : r3 H% x; N2 u/ z6 k3 y( @7 p/ A2 @
大戰開始了未??
$ ~" d: F- ?$ u1 H
# a' D6 N& V% s5 b0 V( N" {% ~$ d約吾到

引用:
原帖由 yinyin2323 於 2022-5-19 19:23 發表   
# t/ X* R% X$ w4 R8 M1 H
2 @" b' j2 G1 p! p  ~9 z0 B8 A* {: K0 ?' Z! l
約吾到
# M& G( W3 K7 W& E9 p. l; p0 q/ v2 R3 F
正常

回復 14# yinyin2323 的帖子

在那裡酒店

回復 6# kinkikeith 的帖子

慘慘!講出了殘酷的現實…

回復 10# milotene 的帖子

即是將直男普通話拼音,再縮寫?