嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男想找CD去酒店玩

男想找CD去酒店玩

吾知有冇靚靚CD可以一齊玩# P, x! q0 F4 @' D' m5 v# z0 J" o* V
, r1 V3 C0 j- z, F6 X6 u
覺得好的就按一下感謝吧~~

哈哈!我聽日17號自己去玩,唔同你一日

回復 1# yinyin2323 的帖子

唔靚,無得玩?

引用:
原帖由 yinyin2323 於 2022-5-16 19:36 發表   
& a' l4 X; M5 D& Z# o) y" p18/5 日頭8 d. \5 ~! J9 ?, J
吾知有冇靚靚CD可以一齊玩
4 u. X; A$ I' G4 n7 h7 P+ C( d; x7 j
我亦不美啦⋯⋯

我又嚟呃post啦( n. h! C% c. o; g
) ?/ n% o* V( Q4 F0 a* }
不錯!!不錯!!
8 E  z/ y5 s& \/ b
8 H! A; y+ F/ S% B* a  ^3 P. S: C

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-5-17 00:26 發表   
7 J  S2 }' s' z2 _0 G唔靚,無得玩?
* X% O5 v/ o7 ?$ n: C- U3 W
1 |9 S" J9 T+ Y8 X6 I8 x
其實絕大部分CD都係唔靚

肥嘟嘟,唔靚,無得玩

很久没同ZN玩了

ZN是甚麼.....

直男的简称

有興趣可以留低tg 或者pm我
! y9 c# o8 m. y! b2 E8 L) t+ u0 F3 C' l6 M) e# |
感謝

回復 10# milotene 的帖子

多謝解釋.....

回復 1# yinyin2323 的帖子

大戰開始了未??

引用:
原帖由 christina01 於 2022-5-18 18:23 發表   
" k" D1 n' }5 c: S+ z, r大戰開始了未??
' k, G2 @6 p7 C

6 E/ E! }, x7 G約吾到

引用:
原帖由 yinyin2323 於 2022-5-19 19:23 發表   ; Z. E6 l$ R: V/ D

) J8 }$ l* g- @( U, N
! |2 D  o. l5 I; X約吾到
: @8 P8 q3 N/ L8 A( B. d# Z
2 u0 m. l4 P/ S正常

回復 14# yinyin2323 的帖子

在那裡酒店

回復 6# kinkikeith 的帖子

慘慘!講出了殘酷的現實…

回復 10# milotene 的帖子

即是將直男普通話拼音,再縮寫?